Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 26 d’abril de 2013

Gràcies, per dir alguna cosa

Esta és la frase amb què, irònicament, el president del Congrés dels Diputats va posar punt i final a l'actuació del diputat de Compromís Joan Baldoví.
Diem actuació i no intervenció perquè és el que en realitat va fer. Hi ha persones que, al no tindre argumentacions de pes, tracten de fer-se notar d'una altra forma. És el que va fer el senyor Baldoví, i al que està acostumat: fer numerets per a poder destacar. No arriben a entendre el que és el Congrés dels Diputats i el confonen amb un circ, un local de varietats o un programa de teleporqueria.
En la seua intervenció en el torn de preguntes al President del Govern en la sessió de control del dimecres 24 d'abril va fer un dels seus numerets. Quan va començar a parlar anava llevant-se la roba, primer la jaqueta, la corbata i descordant-se la camisa per a mostrar una camiseta de “Stop desnonaments”.
El president del Congrés li va cridar l'atenció diverses vegades i li va demanar que es comportara adequadament, cosa lògica per trobar-se en l'hemicicle del Parlament on no s'ha de perdre l'educació ni les bones formes.
Este tipus de personatges no sols no identifiquen on estan sinó que com només busquen el protagonisme, ningú atenia a les argumentacions que anava dient el senyor Baldoví. Era el que buscava, el numeret i el protagonisme, no li importava gens  el que deia.
Este és el senyor Baldoví, del que el Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) cataloga com el menys valorat del Congrés i el més desconegut.
Este és el senyor Baldoví, que va ser alcalde de Sueca entre 2007 i 2011 i com diu un informe de la Sindicatura De Comptes va deixar a l'ajuntament de Sueca amb els comptes mes opaques de la Comunitat Valenciana. A més no haver presentat dins del termini i la forma escaient els seus comptes.
Este és el senyor Baldoví, que compta amb alguns adeptes que tracten de pujar-lo a les altures i magnificar les seues actuacions a través de vídeos en algun blog afí, articles d'opinió i altres posades en escena. El senyor Baldoví i els seus seguidors haurien de saber el que és un parlamentari. Un diputat de Compromís, que representa gent que el va votar pel seu programa i perquè ho defenguera en el parlament amb intervencions de parlamentari i no amb actuacions d'humorista de mal gust d'espectacle de varietats. No ho obliden senyors del Bloc, humorista de mal gust d'espectacle de varietats ja ho tenen, Xavi Castillo, no necessiten un altre. O sí?  

10 comentaris:

 1. I encara dien de la tarongeta de Lizondo : En el cap deuria d' haverlila tirat a algù que jo se ...

  ResponSuprimeix
 2. El tio este en lloc d´actuar a Madrid triomfaria mes en un local de mala nota que hi ha a un poble equidistant ,mes o menys, entre Sueca i Tavernes del que el senyor Juan no té molt bon record.

  ResponSuprimeix
 3. Este Baldovi és l'espill amb el que el Sr. Jordi Juan es mira. El seu idol, el seu lider.
  Açi Jordi fa numerets pareguts vestint-se de fallero, celebrant el seu aniversari amb la galga, fent de sherif,....

  ResponSuprimeix
 4. Però si a Baldovi no el volen ni en el seu poble Sueca.
  És com Jordi. No ha guanyat mai les eleccions. Sempre ha quedat a molts vots del primer.
  En 2007 va ser Alcalde de un tripartit i en 2011, com ja el conexien, ha tret menys vots. Igual que li pasarà a Jordi en 2015.

  ResponSuprimeix
 5. Este es el lider del senyor Juan. Imagineu on podem aplegar.

  ResponSuprimeix
 6. EL OBSERVADOR...

  Tiritando, me ha dejado este articulo. Tanto decir que el Sr. Vidal, no ha sabido gestionar que ha dejado al pueblo en números rojos no lo siguiente. Y este señor que llega al congreso de los diputados representando a su País (Pais Valencia). Deja en su pueblo con una gestión pésima. Señores del COMPROMIS-QUO, háganse mirar.

  Cuentas Opacas, según la sindicatura. Y encima las entrega fuera de plazo y mal.

  Y ahora se va al congreso y hace lo mismo que sus discípulos en las Corts, ponerse camisetas para hacer política populista como muchos grandes políticos de Sudamérica.

  Ese es el futuro que queremos, políticos no corruptos y políticos populistas que igual va a un lado que a otro. Yo no los quiero, yo quiero políticos que sean valientes y que acepten sus errores y que mantengan su estilo aunque vaya contracorriente, eso es tener principios. Todo lo demás es hacer el pinta monas.

  ResponSuprimeix
 7. Propose contractar-lo per a les festes del poble. Que prepare una actuación que recorde a tots els habitants de Tavernes aquelles "sesión café" que venien vedetts, sobre tot la gran Rosita Amores, i on es va fer famós aquell crit de guerra que dia: FORA ROBA!
  Este pájaro podría brindar-mos un gran espectacle. Xavi Castillo ja esta vist. A mes a mes este té mes cartell: diputat, ex-alcalde, apareix en la premsa fent estos numerets, en definitiva molt mes caxé.
  Prenga nota senyor Juan i prepare els papers per a la seua contractació. Serà l´actuació estelar de les festes del poble durant molts anys. Serà dificil de superar. Si vosté el contracta té l´exit garantit i vosté pasarà a la historia de Tavernes com l´alcalde que mes va divertir a la seua població: actuació triomfal de Baldoví, no vull ni imaginar, si el dia que actuà Xavi Castillo la plaça estava plena, en l´actuació del diputat de Compromís s´omplirà des de l´ajuntament fins al bar Madrid per lo menos. Apoteòsic. No deixe passar l´oportunitat senyor Juan, ocasions com estes no eixen tots els dies.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Con acontecimientos grandiosos como estos Tavernes de la Valldigna se dará a conocer por el mundo entero. Si a ello añadimos las predicciones del señor Borrás de que el Festivern va a ser un hito que dará a conocer al mundo las posibilidades de Tavernes como destino turístico y para no perder la presencia en los medios de comunicación iran apareciendo las sentencias de los juzgados en los asuntos del anterior jefe de policia y del rifirafe de pascua del señor alcalde, el éxito de nuestro pueblo está asegurado. Es que hay que reconocerlo, estos del tripartito son unos fenómenos para promocionar a Tavernes. No necesitan a un encargado de protocolo o comunicación, ellos solos se bastan. Sobran las politicas de PROPAGANDA que orquestaban, no hacen falta, el señor Juan y el señor Borrás son mas que suficientes para poner a Tavernes en el candelero. Si en algún momento necesitan algún apoyo momentáneo ya aparecerá el señor Llácer vendiendo humo, la señora Llum repartiendo mogolló de contratos o el señor Evarist asistiendo a las procesiones obligado por su señora por prescripción del señor Estruch. Tenemos un elenco que ni el teatro Ruzafa en sus mejores tiempos.
   ¡Animo tripartito!
   ¡ Sois los mejores!

   Suprimeix
 8. Hui apareix una foto molt bona a la cotorra. Estan el senyor Juan i el senyor Baldoví en una manifestació a València. En les cares dels dos protagonistes es veuen alegría, satisfacció, compenetració, implicació, identificació i altres mes calificatius. Que llàstima dona el senyor Juan, quins paparets li fan fer. Com a titella dels personatges que el manajen apareix junt el senyor Baldoví després de tots els numerets que ha fet. Si els que el manipulen no veuen que no es el millor moment de apareixer en ell mal favor li fan. Pero tambe pot ser que ho façen sabedors que això anirà en detriment del prestigi del senyor Juan i es el que realment volen.
  Senyor Juan, si el senyor Baldoví es el seu ídol, del que te vosté que prendre mida i patró per a dur endavant la seua carrera política va vosté ben apanyat i sobre tot ben aconsellat.
  Hi ha un grup que s´anomena AMISTADES PELIGROSAS, pense en eixe nom.

  ResponSuprimeix
 9. Un video muestra como es Baldovi cuando tiene el mando:
  Las dos caras de Baldoví
  El diputado de Compromís expulsó a dos jóvenes del pleno del ayuntamiento de Sueca, cuando actuaba como alcalde, por hacer lo mismo que él hizo en el Congreso: mostrar una camiseta reivindicativa.
  http://m.lasprovincias.es/20130430/mas-actualidad/politica/baldovi-expulsa-pleno-camiseta-201304301354.html

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari