Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 29 d’abril de 2013

Hem entrat en www.liniaverdatavernes.org i ens hem trobat... sorpreses!

Hem seguit les recomanacions de l'Ajuntament i hem utilitzat el web www.liniaverdatavernes.org per a participar d'una manera interactiva en la gestió municipal.
 
Veiem un web en el què apareixen notícies, codis QR per a baixar-nos aplicacions per al mòbil, una agenda, un menú per a accedir a notícies, consultes, comunicar incidents, veure manuals, fotos,…. i, quan intentem accedir a qualsevol d'estes opcions… “mi gozo en un pozo” ens apareix el missatge següent:
 Ens pareix bé que calga registrar-nos per a comunicar una incidència però ens pareix totalment innecessari obligar a identificar-nos per a veure fotos, conéixer ordenances o qualsevol altra interacció amb el web.
També ens resulta estrany que per a utilitzar estos servicis siga condició imprescindible i necessària ser ciutadà o empresa de Tavernes. ¿Per que no ha de poder utilitzar-la un turista, un familiar que estiga de pas o qualsevol persona que vullga conéixer Tavernes? Internet no té fronteres i és una bona ferramenta per a promocionar-nos i ha d'aprofitar-se.
Com no hi ha mes remei ens hem registrat per a veure que hi ha en estes seccions i, quan anem a fer a la consulta telefónica, ens apareix altra sorpresa:
 
Com pot ser que per a col·laborar amb l'Ajuntament calga pagar? És un preu baix, sí, però pensem que ja que paguem més de 2000 euros a l'any per aquest web (i comptant que ja és el tercer de l'Ajuntament) podria ser gratuït.
  
En resum: esta web és una iniciativa interessant que ha de millorar-se i com demà dimarts, a les 19h en el saló d’actes de l’Ajuntament, va a explicar-se el seu funcionament animem tots els nostres seguidors a què assistisquen i esperem que l'Ajuntament tinga en compte els nostres comentaris.
Ah! Se'ns oblidava: continua estant la bandera quatribarrada catalana en compte de la senyera valenciana.
 
Estimats lectors, els recomanem que utilitzen este web que els nostres 2.178 €/any ens costa i agraïm qualsevol comentari que ajude a millorar este web.
Este és ja el tercer lloc web de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldligna. Ja teniem www.tavernes.org i www.tavernes.es i ara tenim també www.liniaverdatavernes.org. D'esta dispersió en parlarem, tranquils. No entenem per quina raó no tenim, com seria el més normal i natural, un sol lloc web amb tota la informació necessària. Seria més barat i senzill per als usuaris (que ara anem de web en web). Esperem que es tinga en compta aquesta suggerència tan evident com necessària.
 

9 comentaris:

 1. Y nadie del Ayuntamiento se ha dado cuenta de lo que aquí se explica? No hay mas ciego que el que no quiere ver.

  Otra muestra más de la incompetencia y la dejadez del gobierno dirigido por Jordi Juan.

  ResponElimina
 2. Ja vos han llegit i han eliminat la cuatribarrada i.... la bandera d'Espanya.

  La senyera valenciana i la bandera d'Espanya només estan ja el BIM manipulat que vosaltres vau denunciar

  Quina gent!!

  ResponElimina
 3. gabinete de prensa, secretario personal y corte de acompañantes y ni así Jordi acierta. Se le da bien pasear, sacar al perro y llegar a fin de mes.

  ResponElimina
 4. Ja us han fet cas i han llevat les banderetes. No sé tant d'interés ni tant por en el tema, total, tots sabiem a qué es referia cadascuna. Tampoc s'haveren ofés si a un pais no espanyol i castellaparlant li posaren la bandereta d'Espanya.
  El que sí veig raó com algú ja ha dit per la xarxa és en el desficaci de tindre tres dominis oficials diferents per al mateix Ajuntament. És veu que segueixen la tradició política de que es note el nou pas pel consistori i haver de canviar coses (el que siga).

  ResponElimina
 5. Mira que sou gamberros. Publicar esta noticia un dia abans de la presentació de la web al saló d'actes.
  La veritat és que no habeu dit cap mentira i habeu donat temps a Jordi i a Vanesa per a modificar el web.
  Quin desficaci: obligar a registrar-se, us exclusiu per als de Tavernes, fer pagar per colaborar o la cuatribarrada que ja han llevat.
  Ara falta vore si vos fan cas i fan una unica web que ja va fent falta.

  ResponElimina
 6. He utilitzat la app per al mobil i en lloc del plaça major del poble m'ix la Puerta del Sol de Madrid.
  Vaig envíar un mail comunicant el problema i cap contestació i aixó que cobren 2.000€
  Mal comença esta web

  ResponElimina
 7. Ahir per la vesprada ja no hi havia ninguna bandereta. En quant a la pàgina, decepcionant, no aporta rés nou per el que no entenc per a que fa falta quant ja en tenim dos més d'informació municipal, es veu que sobren els diners .

  ResponElimina
 8. Té molt bona pinta, me la acabe de baixar i encara no l´he utilitzat.
  Per cert, quin problema tenen en col.locar la bandera espanyola i la valenciana? son les constitucionals i legals al nostre territori i no està bé que intenten invadir-nos amb una bandera ilegal i que no correspon a la Comunitat Valenciana, per molt que els pese.

  ResponElimina
 9. Si marcas un 902 pagas tú el coste íntegro de la llamada.

  Si llamas desde un fijo, el coste es similar al de una llamada interprovincial.

  El problema es que el gasto crece si marcas desde un móvil: estas llamadas no están incluidas en las tarifas planas y suelen durar mucho (primero te ponen en espera, luego hay que explicar la queja...).

  El precio de una llamada de 5 minutos desde un fijo de Movistar es de 0,56 euros, pero desde un móvil salta a 2,82 euros.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari