Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 24 d’abril de 2013

Hi ha més Tavernes més amunt del carrer La Barca, senyors del Tripartit

Ja fa uns quants dies que els veïns del carrer Gómez Ferrer van queixant-se de l’abandó per part del Tripartit a la zona alta del poble, i així ens ho han demostrat.

Fa ja 5 dies que es troben a la vorera del carrer Gómez Ferrer una gran quantitat de mobles perque passe la brigada i els retire per a dur-los a l’ecoparc.

Després de diverses queixes a l’ajuntament, aquest encara no ha retirat els trastos d’aquella vorera impedint l’accessibilitat a les persones majors que tenen que baixar a l’asfalt per poder passar per allí.

Ja fa uns quants mesos també ens donaven mà a publicar una notícia sobre el jardí que hi ha al voltant del muro de defensa, on s’acumula la brossa i està tot ben descuidat.
 
Esperem que l’ajuntament pense més amb la gent de la zona alta del poble, ja que ells també paguen els seus impostos.

2 comentaris:

  1. Ni el ñau ni Jordi passegen per eixos carrers de Tavernes. Ja poden esforçar-se els treballadors de la contracta que amb tipos com eixos ja anem bé

    ResponSuprimeix
  2. Aquest poble cada vegada esta més abandonat, ara els toca als de la zona alta del poble on el tripartit sap que no te possibilitats de eixir elegit, per aixo els deixen conviure amb la brossa... QUINA POCA VERGONYA. Esperem que ho sol·lucionen rapidament.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari