Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 15 d’abril de 2013

Hui haurà plenari a l'Ajuntament

Hui és dia de plenari a l'Ajuntament de Tavernes. Vos deixem ací l'ordre del dia. Feu clic damunt per vore'l més gran.

6 comentaris:

 1. El que està passant en estos moments a Tavernes no havia ocorregut mai en tota la història del nostre poble des que es va instaurar la democràcia. Han passat diversos alcaldes, de totes les tendències polítiques. Uns hauran tingut mes partidaris que altres però mai s'ha produït una situació tan desastrosa com l'actual.
  Mai un alcalde en tan poc de temps, estem a mitat de la legislatura, ha estat tan tocat i tan afonat. No és per a menys. Han ocorregut moltes coses en tan poc de temps, moltes coses roïnes per a Tavernes. Des d'una persecució a l'anterior cap de la policia local, fins al nomenament d'un nou cap amb diversos informes en contra, sentències dels tribunals en què es diu sense dubtes que el que se li va fer a l'anterior cap de policia no era legal, encara queden expedients per acabar i veurem que diuen els jutges.
  Per si no haguera suficient faltava això de l'embolic de la revetla de pasqua, ja veurem com queda però pareix que tampoc quedaran ni l'alcalde ni el seu cap de policia molt ben parats.
  Com tots els ciutadans de Tavernes saben podríem continuar enumerant mes episodis i actuacions problemàtiques del senyor alcalde i del seu equip de govern però es faria massa llarg.
  Ens ha de fer reflexionar tot açò i identificar molt clarament en mans dels que estem.
  La situació és realment trista. Desgraciadament en la presa de possessió de l'alcalde ja es va veure algo que era una premonició del que, desgraciadament, ha ocorregut després. Públicament una regidora va dir que el sentit del seu vot era fruit de coaccions i amenaces a ella i a la seua família.
  S'escolten comentaris que diuen que el càrrec li ve gran al senyor alcalde, altres diuen que és un titella en mans de persones que, entre bastidors, dirigixen la política municipal.
  Només li demanaria al senyor alcalde que reflexione, que medite en quina situació anímica i de capacitat es troba i que basant-se en això prenga una decisió important. Seguir, si és que es considera capaç i amb forces sufiencients, o dimitir abans que la situació li supere cada vegada mes com pareix que així ocorre en estos moments.
  Siga valent, pense'l vosté només, tranquil·lament, no es deixe influir, vosté és jove i amb una formació sòlida. Si no pot amb el càrrec, no s'amargue. Les decisions valentes les prenen els valents, no tinga por a les crítiques. Una retirada a temps és una victòria.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El teu afany per consumir drogues psicotropiques et fa veure dragons rosa pel cerd verd, follets rogets que mengen llepolies de colors i totes les barbaritats que vas dient. Al nostre alcalde no el dirigeix ningú entre bastidors, i es nota que no el coneixes, una mentida dita 1.000 voltes no és una veritat. El càrrec no li ve gens gran, altra volta una mentida dita 1.000 voltes que no serà mai una veritat, li ve gran a la gent de les anteriors formacions politiques del PP que endeutaren el poble fins les celles i establiren una xarxa d'amiguismes i favors que en democràcia no hauria de permetres. És Manolo Vidal qui hauria de ser valent i deixar ja la política, ja ens ha demostrat que no en val, però no ho farà per que el seu sou està massa relacionat amb la política, és assessor no? L'anterior cap de la policia va voler anar de sherif per la vida i no va entendre que els seus havien perdut, pots votar a qui vulgues però no anar per la vida en plan: a mi em dóna igual qui siga l'alcalde jo faig el que m'ix dels... Amb Manolo eixes actuacions les feia? veritat que no? Quien siembre viento... En la possessió de l'alcaldia hi havia molta tensió i jo no sé, ni tu tampoc, si va hi haure amenaces, però gent del PP va parlar amb Karina veritat? de que parlaren? que li proposaren? En este poble no ha passat cap cosa roïna, el que si ha passat és que hi ha hagut un canvi de govern, i el 90% de la gent del PP no ha assumit la derrota, en un canvi de govern és fan canvis, valga la redundància, i als del PP no vos han agradat per què va en contra de totà la red d'amiguisme i de control que heu anat establint. Gràcies per la públicació.

   Elimina
  2. El PP no tiene que asumir ninguna derrota, ¡GANÓ LAS ELECCIONES!
   Usted dice que no sabe si hubo amenazas i si tampoco lo sabe el autor del comentario, tenga en cuenta que fué la propia Karina quien lo dijo y salió publicado en la prensa.
   Dice que en el pueblo no ha pasado nada malo, apliquese lo que usted mismo dice en las tres primeras lineas de su comentario.
   Respecto a lo que dice del anterior jefe de policia, apliquese lo que usted mismo dice en las tres primeras lineas de su comentario. Por si no lo sabe ya hay una sentencia que quita la validez a su argumentación. Tambien existen esos informes en contra que se citan, si usted no lo sabe infórmese y si lo sabe y se lo calla allá usted, la gente si que lo sabe.
   Manolo Vidal, según usted, debería abondonar la politica porque no vale. Le vuelvo a decir: EL GANÓ LAS ELECCIONES, no lo pierda usted de vista. Si el ganador tiene que abandonar, dígame que deberían hacer los perdedores. Unos perdedores que gobiernan con el voto fruto de amenazas.
   De verdad, tranquilícese y analice las cosas con sosiego. Huya de sus tres primeras lineas le ayudará a ver las cosas tal como son.

   Elimina
 2. Señor anónimo, si usted el de arriba.

  Y todo eso que dice se trató en qué punto del pleno.

  Yo cuando empecé a leerle pensaba que hablaría sobre lo ocurrido allí, no de divagaciones y elucubraciones, pero nada según vamos leyendo, mas elucubraciones y más divagaciones.

  Yo lo único que vi allí, es unas ganas impresionantes por terminar el pleno, ejemplo:

  Termina la intervención uno de los concejales del PP, y aun sin saber que se votaba dice el Sr. Alcalde votos a favor: Solo levanta las manitas el bloc, el Psoe no sabía ni lo que se votaba, Karina igual que el Psoe, mas perdido imposible por dos veces se votó y no levantaron las manitas. Menos mal que la Sra. Canet pregunto Sr. Alcalde que vamos a votar y se re-explicó y entonces si se votó, eso sí denota una pocas ganas.

  Después como se puede llevar un punto al pleno tan importante como la representación legal del ayuntamiento y estar en minoría, si sabes que está en minoría háblalo acuerda con la oposición eso se es transparencia y hacer las cosas bien, si a algún tarado le da por no levantar la mano que, jodemos la marrana. (Imprudencia señor alcalde, imprudencia, y las imprudencias se pagan)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que lo que se dice en el primer comentario no tenga que ver con lo que se trató en el pleno tiene usted razón, pero en lo que se recoge en ese comentario también hay mucha verdad. Ya aparece algún comentario que dice tranquilamente que se vaya el señor Juan. Lo argumenta bien, estoy de acuerdo con el primer comentario y con usted.
   En el pleno de ayer también se produjeron mas situaciones que dan la razón y refuerza la idea planteada en el primer comentario.
   Lo que usted dice imprudencias del alcalde, yo diría mas, el cargo le viene muy grande.

   Elimina
 3. Per a l’anònim del 15 d’abril: Realment és trist i lamentable comprovar com d’un reguitzell de sospites i rumors —probablement infundats— es pot condemnar la política d’un edil públic. I dic sospites i rumors posant-nos en el millor dels casos, perquè posant-nos en el pitjor, no tindria més remei que pensar en mala fe i ganes de calumniar amb traïdoria i maldat.
  Personalment, opine —i supose que la meua opinió és tan vàlida com la de qualsevol ciutadà—, que l’únic que he vist des que es va iniciar aquesta nova legislatura municipal, és com una glopada d’aire fresc, democràtic i tonificant ha renovat la vida cultural de Tavernes (tot i que supose que això no és mèrit únic de l’alcalde i el seu partit; doncs no hem d’oblidar que el Govern municipal està format per un tripartit). I amb això, ja em val de moment. El tema econòmic el deixaré aparcat per ara en el calaix de les andròmines (altrament conegut com Capsa de Pandora). Tot i que crec recordar que el mandat del PP ens va deixar les arques municipals plenes a vessar de teranyines i forats més negres que la sotana d’un rector franquista.

  Sico Fons

  ResponElimina

Escriu el teu comentari