Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 22 d’abril de 2013

Joan Cantus i Sergi Meneses, nous presidents de la Falla Cambro

Nota de premsa remesa per la Falla Cambro
 
Joan Cantus i Enguix ha sigut nomenat com al nou president de la Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna. El nou màxim representant de la entitat va ser elegit per unanimitat en  l’assemblea general extraordinària que va tindre lloc el passat dijous, 18 d’abril, al casal.

Cantus estarà acompanyat enguany en el càrrec pel xiquet Sergi Meneses i Roman, que va ser proclamat en la mateixa reunió com a president 'infantil de l entitat.

El nou president de la Falla Cambro accedeix al càrrec amb un important bagatge a les seues esquenes. No sols forma part de la comissió des de que va nàixer, sino que durant el passat 2012 ja es va posar al front de la máxima entitat fallera del municipi, la Federació de Falles, com a president de la mateixa.

Cantus donarà a conéixer els fallers que formaran la seua Executiva en els pròxims dies, encara que ja ha avançat que, en principi, mantindrà una línea continuista amb la gestió de l’anterior president, Jordi Moreno, que deixava el càrrec després de dos anys al front de l’associació.
Una vegada elegits els presidents, la Falla Cambro espera ara la presentació de candidates a falleres majors. El plaç d’inscripció estarà obert fins el 15 de maig per a aquelles falleres que estiguen interessades.

1 comentari:

  1. Gràcies per la publicació. En breu rebreu més informació sobre les activitats de l'associació d'esta primavera.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari