Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 5 d’abril de 2013

L'ATUR BAIXA LLEUGERAMENT A TAVERNES

El mes d'abril ens ha deixat una bona notícia pel que fa a l'atur en Tavernes. La quantitat d'aturats ha baixat lleugerament en 13 persones, és a dir, en març hi havia registrats al Servef 13 veïns menys que en el mes de febrer.
Podem dir que és una bona notícia, no per a tirar les campanes al vol, però el fet que baixe l'atur ja és significatiu i positiu.
Tavernes ha sigut un reflexe del que ha passat també a l'estat espanyol, donat que l'atur també ha baixat molt tímidament. És dóna la circumstància que en este mes de març s'ha trenca la tendència dels últims anys, on en eixe mes l'atur pujava. Ara ha baixat.
A Tavernes març acabava amb 1.906 aturats front els 19.19 que hi havia en febrer.
Per sexes trobem que en març hi ha 1.014 dones aturades i 892 hòmens. En febrer les dones aturades eren 1.019 i els hòmens eren 900.
A nivell local podríem dir que la baixada pot tindre una motivació per la Setmana Santa. També és cert que la temporada de la taronja ha començat a fluixejar i això sempre haguera pogut comportar un increment en l'atur. Són factors que es donen i que al final han fet que l'atur a Tavernes davalle amb 13 persones menys aturades. És una bona notícia.

6 comentaris:

 1. Per fí una bona notica entre tant de merder polític.

  ResponElimina
 2. Hem d'alegrar-nos, no pot ser d'una altra forma, esperem que siga l'inici d'una recuperació i que prompte disminuïsca la desocupació en gran manera.

  Tens raó Estruch, hem d'intentar oblidar eixes maneres d'actuar dels nostres polítics i les seues ordes feixiste als policies i quedar-nos amb l'esperança de tindre futur.

  ResponElimina
 3. Es una bona noticia .confiem en que continue aixi .I que el nostre govern municipal es dedique a fer lo que li correspon i no anar fent accions dictatorials com les ocorregudes el dia pascua per part de l'acalde

  ResponElimina
 4. Es mol bo que la gent ezcomense a tindre faena.
  Millor noticia que la que mos donaren el cap de semana pasat ,del no saber estar del nostre alcalde.Ara tindrem por de parlar o mirarlo?

  ResponElimina
 5. Procurarem no mirar l'alcalde en la nova caserna que pareix que vol construir per a tindre el guantanamo de la Valldigna. Encara que la veritat és que el Sr.Jordi igual justifica que un camp de concentració dona treball als jóves de Tavernes i aixi evita anar al jutjat.

  ResponElimina
 6. Tretze llocs de feina (més els que no s'han perdut) tampoc és per a tirar una traca. Benvingut siga el fet, però açò només diu que ha aplegat la primavera, el bon oratge i es meneja una mica més l'hosteleria. Esperem que a l'estiu continue bé el turisme perque queda vore quan acabe la campanya de l'horta i els magatzems com queda la cosa. També a vore com aguanten en FG, i em referisc als treballadors, les grans empreses quan no interesa, xapen i a viure de patrimoni.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari