Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 4 d’abril de 2013

L'edil que va agredir a Jordi Juan denuncia a la Policía de la Vall per detenció i·llegal

 
L'enfrontament entre l'alcalde de Tavernes, el nacionalista Jordi Juan, i el regidor del PP de Favara Josep Bixquer es complica més. L'alcalde valler va denunciar diumenge a Bixquert per una presumpta agressió durant la revetlla de Pasqua a la platja de Tavernes. Ara, el popular ha presentat una denúncia per una suposada «detenció il·legal», en les tasques d'identificació després de la denúncia formulada per la màxima autoritat de la Vall.
Segons Juan, el regidor del PP li va propinar «dos colps a l'esquena» i no va deixar d'incordiar-lo apropant-se a ell i la seva nòvia i mirant en repetides ocasions. Per aquests suposats motius Juan va interposar una denúncia cap a Bixquert.
L'edil de Favara respon amb una denúncia al·legant detenció il·legal.
En el litigi de l'agressió ja havia diferents opinions. Bixquert negava qualsevol tipus d'agressió i va mantenir que van parlar diverses vegades durant la vesprada de manera cordial sobre temes de política.
Ara, és Juan qui nega que es detinguera a Bixquert en plena revetlla de Pasqua.
Segons l'edil de Favara, quatre policies locals de Tavernes, així com el cap d'aquest cos de seguretat, el van abordar en plena revetlla seguint les indicacions de l'alcalde.
El van emmanillar i el van traure del tumult cap a un cotxe policial, on el van escorcollar a consciència obrint-li les cames i li van prendre les dades, tractant-lo com un «vulgar delinqüent».
Bixquert afegeix que en cap moment li van donar cap explicació d'aquest comportament policial. El regidor nega que agredira a Juan i assegura que van parlar de política diverses vegades però sempre de manera adequada i correcta.
El popular manté que el van treure de la revetlla «davant de tota la gent com un vulgar delinqüent i que el van retenir en els voltants de la zona d'oci durant un quart d'hora sense donar-li cap explicació».
El mateix regidor afirma que a la nit, quan va tornar a casa de Favara «estava molt afectat» pels fets i va decidir anar a les dependències de la Policia Local de Tavernes a que li donessin explicacions del que ha passat.
Bixquert manté que allà li van indicar que no podia interposar una denúncia i que havia de desplaçar fins a la caserna de la Guàrdia Civil.
A l'altre extrem és ara Joan qui nega els fets. L'alcalde assegura que no hi va haver cap detenció i que els arguments de la part de Favara són falsos: «És una maniobra de falsa denúncia per camuflar l'injustificable. La Policia Local va seguir el protocol normal.
El va apartar de la revetlla pel soroll que hi havia, no va ser emmanillat ni el van traslladar a cap dependència policial ».
El Intendent de la Policia Local de Tavernes, Miguel Chofre, va assegurar que els fets van succeir a les 21.30 hores. Chofre anava de paisà i l'acompanyaven quatre guàrdies.
Manté que van anar a la revetlla perquè l'alcalde assegurava que havia estat agredit i que presentaria denúncia dels fets.
«Quan ens acostem al regidor per prendre-li l'afiliació va alçar els braços sense més, l'oficial li va demanar retirar-se del soroll i ell va posar els braços darrere de l'esquena com si estiguera lligat». Chofre manté que el regidor es va tirar sobre el cotxe policial com si anaren a escorcollar-lo «ni va ser emmanillat, ni escorcollat, només li prenguèrem l'afiliació i en tot moment l'informàrem dels fets». El cap de la policia assegura que Bixquert no va oposar resistència i que en tot moment negava amb el cap el que li deien. L'agent manté que hi havia motius per detenir-lo però no ho van fer i que l'actuació va ser a 50 metres de l'orquestra.

20 comentaris:

 1. com si foren crios ara. Sr. Alcalde no te més faena?

  ResponElimina
 2. Entre un senyor al que no conec i altres dos que sí i que em consta no son cap matons,, em quede sense dubte amb Jordi i Miguel.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Acabes de fer un raonament de lo mes inteligent. Simplement perque no coneixes a una persona ja la dones com a culpable.
   Estruch millores cada dia mes. Continua per eixe camí.
   Eres el millor.
   No teniem prou personatges estrambòtics, faltaves tú.

   Elimina
  2. Vaya señor Estruch repite usted aqui el mismo argumento que en la cotorra, como conoce al señor Jordi y no conoce al concejal de Favara, tiene razón el señor Jordi y no la tiene el señor de Favara. Vaya hombre y se queda usted tan pancho. El único argumento de peso para usted es si lo conoce o no. Hágaselo mirar.
   Dice usted también en la cotorra que condena este tipo de actos, estoy de acuerdo con usted, pero no estoy nada de acuerdo en lo que dice de que con lo dicho los hechos han quedado mas que esclarecidos. Pues va a ser que no, hay argumentos en todos los sentidos pero si usted solo se fija en los que le interesan y si además no conoce al señor de Favara y eso para usted ya es suficiente para que sea culpable, lo dicho, HAGASELO MIRAR.
   ¡Vaya abogado defensor de nuestro alcalde!
   Pobre señor Jordi.

   Elimina
  3. Seguint el teu raonament i no considerant a ningún de tots com a matons, entre un senyor que no conec i altres que si que coneguem tots i que ú d´ells, dit per un jutge, tenía una clara anidmadversió per un company de treball; que redacta un expedient, dit per un jutge, ininteligible i que a mes a mes, dit per un jutge, introduía valoracions subjetives en l´expedient; i que l´altre va nombrar al cap de la policia local tenint damunt de la taula tres informes en contra, el torne a dir Estruch, seguint el teu raonament destrellatat em quede sense dubte en el senyor que no conec.

   Elimina
  4. Esta clar que l'alcalde no es cap mató, pero tampoc es pot posar la ma al foc per ell. Farà bon polític, com diuen al Bloc.

   Elimina
  5. Estruch, el mateix que tu dic jo, entre dos que no conec, del de Favara no podem dir res, de J.J. si el coneixem i si be no es cap mató, si que tot el poble sap que te la ma fluixa amb els municipals: Xofre i Ginés, la galga, denuncies de transit...

   Elimina
 3. Este Chofre es capaç d'inventarse la historia mes inverosimil i dur-la endavant, tot convensut. I com pareix que no te por als jutgats, pues, de lio en lio. I, lo mal es que despres paga el poble, ho paguem tots. Esperem que estiga actuant be i els mateixos companys d'ell no es veguen en un compromis.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Lo del "compromís" ho dius amb segona intenció ?

   Elimina
 4. I comença la partida de tenis!! a vore qui té ara la pilota' primer que si em van pegar, que em van dur emmanillat, que van vindre els de lso "Miami" a llevar-me'l de damunt, que sempre havia estat informat del procediment.. Que poca faena tenen alguns. I mentre, ni viver d'empreses, si els carrers de vianants pintats i carrer amb un asfaltat tan pèsim que fan que es rebenten les rodes... OLÉ gestió de l'ajuntament...

  ResponElimina
 5. A mi em passa el mateix que Estruch. Davant una persona que no conec i dos a les què sí que conec, em quede amb el que no conec. A Jordi i a Miguel no els trauen dels jutjats i no guanyen ni la pedrera. Això sí, a pagar el poble.

  He tremolat només d'anomenar-los. Quina parella més sinistra. Són capaços de muntar una caserma policial i a veure qui entraria.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sinistres sou el que utilitzeu la por com a mitjà de sometiment dels demés .

   Elimina
  2. Anònim de les 16:48 aplica-li el que dius als governats del bloc de l´ajuntament. Han creat entre els funcionaris un estat de control marcat per la por. Ells si que utilitzen la por com a mitjà de sometiment. Pregunta a qualsevol traballador de l´ajuntament.

   Elimina
 6. anomin 5 abril 9,38,que es aixo de la caserna policial?

  ResponElimina
 7. Una caserna és un edifici on hi han tropes o gent armada. No sé que volen dir però no crec que hagen anomenat a Jordi i a Chofre cabdills militars.

  ResponElimina
 8. No saps lo de la caserna?
  Jordi vol fer una caserna fora de l'edifici de l'Ajuntament per a portar als que li toquen l'esquena, el miren mal o discutixquen amb ell.
  En resum vol un Guantánamo a Tavernes.
  Els del tripartito tenen diners per a represió policial peró per a neteja, manteniment, seveis socials, iluminació, ajudes als clubs, associacions, ONG's .... ni un euro.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aixo ja es passar-se. Lo de la caserna no pot ser cert. Es una bararitat. Per favor no alceu bulos. Ja tenim prou amb lo que tenim

   Elimina
  2. No home no. Si no hi han diners.
   ......O si que hi han???
   Aço no m'agrada un pel.

   Ayyyyy mare!. En mans de qui estem!

   Elimina
 9. Perdoneu, però que esteu dient d'una caserna fora de l'ajuntament? Això no pot ser cert.
  Va a crear-se una caserna al marge de les unitats administratives de l'ajuntament?
  Una caserna per a l'alcalde i el cap de policia. Pensant-ho bé ... m'ho crec. Qualsevol va allí estant estos dos personatges.

  ResponElimina
 10. Molt de parlar de l'alcalde pero per a mi Chofre, el cap de la policia, va posar la "guinda": portar a tots els efectius de la policia que estaben de servici, traure al foraster de la verbena escoltat pels 5 policies i agarrat dels colçes i munyques, caxearlo, registrar-li el cotxei buscant no se que es, per a mi, una demostració de força innecesaria i gratuita.
  I ara pensar que Jordi va donar-li el lloc d'intendent en propietat es per a plorar.
  Una persona com esta no pot ser jefe de la policia ni de Tavernes ni de cap altre lloc. I si ara van a fer-li una caserna fora de l'Ajuntament.....

  ResponElimina

Escriu el teu comentari