Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 22 d’abril de 2013

Les beques per a pràctiques en ajuntaments per a estudiants "La Dipu et Beca" s'han convocat hui mateix

Hui estem contents perquè ens ha arribat una bona notícia per als estudiants: s'han publicat hui mateix la convocatòria i bases del Programa "La Dipu et Beca".
 
Com molts sabreu, es tracta d’una subvenció del 80% de l’import de les beques a municipis i entitats locals de la província de València per tal de que oferisquen pràctiques formatives per a estudiants. Així es finança parcialment el cost de la beca de pràctiques formatives en les especialitats d’interés per al municipi.
 
 
La durada màxima de la beca és de 2 mesos que hauran de comprendre necessàriament els mesos de juliol i agost i amb una dedicació mínima dels estudiants de 20 hores setmanals. La dotació bruta mensual per al beneficiari és de 500 €.


Per poder beneficiar-se cal ser veí d’alguna localitat valenciana, ser major d’edat, trobar-se cursant algun dels ensenyaments oficials de Cicles Formatius de Formació Professional, Ensenyaments Universitaris Oficials de Grau, Diplomatura o Llicenciatura o equivalent segons la normativa vigent en Ensenyaments Artístics Superiors o master oficial impartit per Universitat, i no tindre cap beca semblant o estar treballant durant el periode de la beca.
A la nostra localitat li corresponen un màxim de 28 beques, i la subvenció té un import de 22.400 €.
 
Si esteu interessats, ací teniu l’anunci al BOP on podeu trobar com sol·licitar-les al punt 2.1 de la base quinta i ací podeu trobar més informació.
 
Esperem que el nostre ajuntament siga ràpid, s'interesse en aquestes beques i s'adherisca, i que millore el procés de sel·lecció del becaris.

5 comentaris:

 1. però ... per a que volem una web de l'ajuntament i un secretari i un de premsa i tots eixos que no informen ni atenen?. I per a que volem un alcalde com el que tenim?? volem enterar-nos i que no entren els qui tu vullgues Jordi.

  ResponElimina
 2. Gràcies diari. Que diferència. Uns ens informeu ... altres tornen els diners dels més necessitats. Jordi qui t'ha vist i qui et veu.

  ResponElimina
 3. A vore si este any lleven la entrevista i entren els que tenen millor expedient i no els que tenen millor enxufe.

  ResponElimina
 4. Home, si no esta a la web de l'Ajuntament ho hauran anunciat al facebook (dels agregats, per suposat).
  Lo de la entrevista estaria molt clar si la feren els funcionaris caps de departament on es demanen les solicituds de pràctiques, no? Els polítics es llevarien un problema de damunt i netejarien la imatge de amiguismes que es te, altra cosa es que els compense fer-ho.

  ResponElimina
 5. Que poc vergonya que ens hàgem d'assabentar per altres mitjans distints als de l'ajuntament. Els amiguets de Jordi sí que ho sabien

  ResponElimina

Escriu el teu comentari