Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 d’abril de 2013

Manipula el BIM de Tavernes les imatges?

EL BIM del mes de març anunciava, en la seua portada, mes interactivitat entre l'Ajuntament i els veïns gràcies a la posada en marxa de la nova web liniaverdatavernes.org i il·lustrava la notícia amb una imatge del nou lloc web.
 
Hem utilitzat el web i ens hem quedat sorpresos en vore que la imatge publicada al BIM no coincideix exactament amb la imatge que apareix en la web

Feu clic per a ampliar

Com pot vore's en el BIM, editat per l’Ajuntament, està la senyera valenciana i al web està la quatribarrada catalana. Estes banderes són utilitzades per a triar l'idioma en què volem llegir.
No sabem si s'ha manipulat la imatge que apareix al BIM o queèés el que ha passat, però la veritat és que no coincideix amb el web i sol·licitem que es corregisca a la web.
Si el BIM vol ser creïble ha de contar i mostrar les coses com són i no manipular la realitat. Esperem que el que ha passat en el BIM de març siga una simple anècdota i no torne a produir-se cap manipulació de la realitat.
Hem vist altres coses en esta web, per la que paguem 2.168 € a l'any, que no ens agraden o que són evidentment millorables. Vos ho anirem contant. 

8 comentaris:

 1. El tripartit són manipuladors professionals. I que més els dóna que coste 1.000 o 100.000? L'important per a Jordi és pagar el que siga al periòdic que siga perquè els traga guapos. Gestionar la Renda Garantida dels més pobres això són menudeses que ja solucionarà el Victor del BMW

  ResponElimina
 2. Manipular???? Jajaajaajajajaa

  ResponElimina
 3. Està ben clar que les imatges son diferents.
  Si els del tripartit es preocupen en manipular eixos detalls que faran amb temes més importants?

  ResponElimina
 4. I vos extranya ? Al fi i al cap en el subsconscient del Bloc i PSPV està i estarà sempre la quatribarrada, encara disimulen en el cas dels socialistes, un partit que seguix mantenint el arcaic " País Valencià" en el seu nom : Per tant, rés de nou , però està bé que ensenyen el seu verdader rostre de cara a que els electors no tinguen dubte de qui i qui no defén l'indosincracia valenciana.

  ResponElimina
 5. I ara que? Enviarà Jordi a la policia a pels del Diari per molestar-lo?

  ResponElimina
 6. Home, per a mi manipular deu ser canviar un contingut a propòsit pel contrari, jo crec que a totes dos imatges diu el mateix, no es per a tant el cas d'alguna paraula ala web o al BIM.

  ResponElimina
 7. L'idisioncràcia valenciana la defenem tots i ningú. Els polítics (també els nacionalistes) l'utilitzen interesadament.
  La dreta abandona la cultura del poble:llengua, música, literatura, poesia. Només usa la populista i festera. L'esquerra a l'inrevés, es parteixen els signes i menyspreen els dels altres, per molt valencians que siguen.No interesen, tots estan castellanitzats o catalanitzats, el valencià no existeix.
  Del mateix modus que també utilitzen les etiquetes esquerre,dreta, o més modernament centre-esquerre i centre-dreta. També despectivament s'usa extrema-dreta, comunisme, fascisme...
  Per poc que siga, de tots els idearis s'en pot traure coses possitives. Sols cal posar-se en la pell del ciutadà i no pensar en si mateix, ni en el partit.Això és el principal que els falta a TOTS els partits polítics.

  ResponElimina
 8. No se qui abandona ni qui deixa d'abandonar. El que hi ha es una manipulació i això, t'agrade o no, és el que hi ha ... el que millor saben fer: Manipular la informació els del tripartito.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari