Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 24 d’abril de 2013

Per fi: ací teniu la resolució per la qual es van tornar 10.000€ de les ajudes de la renda garantida.

Estimats lectors, hem rebut diversos comentaris excèptics sobre la veracitat de la devolució a la Generalitat de més de 10.000€ destinats a la Renta Garantida per part de l'Ajuntament.
 
Ens ha costat, però finalment vos portem ací la resolució que així ho confirma.
 
Per a la vostra informació, la renda garantida de ciutadania és una prestació econòmica la finalitat de la qual és prestar un suport econòmic que permeta afavorir la inserció sociolaboral de les persones que no tenen recursos suficients per a mantindre el seu benestar personal i familiar. És a dir, que serveix per recolzar persones amb dificultats.

6 comentaris:

 1. Més clar aigua.
  Està clar que Borràs, baix la direcció de Jordi Juan, ha tornat a la Generalitat 10.193,04€ que eren per ajudar a les families més necesitades de Tavernes.
  Per a tindre una idea del que han tornat estos senyorets podem comparar-ho amb els 10.000 € que l'Ajuntament va aportar l'any pasat a Caritas.
  10.193,04 € és molt per a les persones que ho necesiten. Senyors del triparti: a Tavernes hi ha prop de 2.000 aturats i eixos diners fan molta falta.

  ResponSuprimeix
 2. Llegint el decret no he pogut trobar res que puga donAr a entendre que la Generalitat Valenciana era una xantagista com va afirmar el senyor Borràs i que que per eixe motiu tornaven els mes de 10.000 euros.
  El que si queda clar es, i esta signat per el senyor Borràs, que ho no s´han justificat, falta saber perquè, o no s´han gastat eixos diners.
  Si els diners els han gastat i no s´han justificat es algo molt greu que el senyor Borràs te l´obligació d´aclarir. Si no s´han gastat els diners en ajudar aquelles persones necesitades i per tant s´han de tornar es igual o mes greu que no justificar. Siga el que siga el asumpte es prou important per a que el senyor Borràs i el senyor Juan donen les explicasions oportunes.
  Si no han gastat els diners, quin es el motiu? volen fer creure al poble que no hi han persones necesitades?
  tan sobrats anem que tornem mes de 10.000 euros?
  Encara tindrà raó la senyora Llum que diu que els Serveis Socials municipals tenen mogolló de diners.
  QUE DONEN UNA EXPLICACIÓ CLARA.

  ResponSuprimeix
 3. Esto es cojonudo. Documento real de una resolucion, esta mañana lei un articulo en la cotorra "els punts damunt les is", i la verda lo lei i me lo crei a pies juntillas estaba bien redactado expresado y muy convincente, pero con esta lectura de este documento ofcial. Puedo decir que mienten mas que escriben. Alli decian que era cosa de la generalitat y que el ayuntamiento no tenia nada que ver, falso segun este documento ellos ingresaron el dinero y no se lo gastaron en el objetobde dicha subvención y como no pueden justificar su gasto tienen que devolverlo, y es asi legalmente.
  Pero yo me pregunto la concejala de bienestar social de nuestro ayuntamiento donde estaba que no pudo repartir este dinero entre los necesitados. Solo con acercarse a caritas hubiera encontrado a gente que seguro cumpliria los requisitos para beneficiarse de esta ayuda. Porque no lo hizo así.
  Que esta solo para calentar la silla en los plenos, como hacen los malos estudiantes en los colegios?.
  Vergonzoso, perdon, VERGONZOSO.

  ResponSuprimeix
 4. Este document deixa clara la responsabilitat de l'alcalde i el regidor en tornar uns diners que fan molta falta a les famílies necessitades.
  És molt bonic portar un cotxe de gama alta, engominar-se, portar tratge, però no saber com estan passant-ho de mal els teus veïns. Això és el que li passa a l'alcalde i el regidor.
  La seua faena haguera sigut reunir-se amb la gent més pobra, amb menys cultura i orientar-los, acompanyar-los fins a fer que s'acompliren tots els requisits perque a Tavernes es queden tots els diners i no estorne ni un euro, que falta en fa molta.
  Estos dos han preferit pegar carpetà al tema i anar a jugar a padel, a correr abans que dedicar-se en cos i ànima a la gent del poble.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. El que dius seria fer les coses amb trellat i sobre tot amb responsabilitat. Trellat i responsabilitat es el que falta en les actuacions del sr. Juan i el sr. Borrás.
   Dius molt be que no s´enteren de com estan passant-ho moltes persones del nostre poble. Estos veuen els bous dalt del cadafal, no baixen a ras de carrer. Es molt bonic anar de guaperas i viure en altre mon molt diferent al que desgraciadament estan vivint moltes persones.
   Es el que tenim.
   Es el que m´hos mereixem?

   Suprimeix
  2. I com ho dius tú, és veritat.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari