Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 30 d’abril de 2013

Qui farà l'obra de reurbanització de la Replaceta del Calvari?

Hem llegit en el BIM que la Diputació de València pagarà els 107.316,01 euros que va a costar la reurbanització de d'esta placeta coneguda familiarment amb el nom de Plaça del Tio Julio.
L'Ajuntament de Tavernes serà l'encarregat d'adjudicar esta obra i, des d'ací, li demanem al nostre Ajuntament que adjudique esta obra a una empresa de Tavernes, que no torne a buscar a empreses de fora quan ací hi ha empreses que poden fer esta obra, que no torne a passar el que va passar amb l'obra dels nínxols que es va adjudicar a una empresa de fora.
Esta obra s'ha d'adjudicar pel procediment negociat i sense publicitat i, per això, li demanem al Senyor Jordi Juan que negocie l'adjudicació d'esta obra només amb empreses de Tavernes i que no publicite esta obra fora de Tavernes.
A Tavernes hi ha empreses i empresaris tan capacitats i competitius com en qualsevol altra població i, en moments tan durs com els actuals, l'Ajuntament ha de preocupar-se encara mes d'estes empreses i empresaris que contracten a persones de Tavernes.
Com ja hem dit en este Diari, l'Ajuntament acaba d'adjudicar a una empresa de fora la construcció de nous nínxols en el cementeri i nosaltres li suggerim al Senyor Jordi Juan que, dins de les possibilitats i les legalitats, parle amb l'empresa adjudicatària perquè contracte algun dels quasi 2.000 parats que hi ha a Tavernes per a fer esta obra.
Esperem llegir en un pròxim BIM que l'obra de la Replaceta del Tio Julio s'ha adjudicat a una empresa vallera.

2 comentaris:

  1. Hay demasiada gente en el paro , simplente es coger dos encargados buenos y la gente que haga falta todos del paro , evidentemente empatronados en Tavernes y trabajar en la Placeta , todo supervisado por los tecnicos municipales.

    ResponElimina
  2. La placeta no se qui la fara, pero les rotondes les manté el germanet d'una concejala del Bloc

    ResponElimina

Escriu el teu comentari