Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 20 d’abril de 2013

" Una obra k fan al poble la faran uns forasters... en la falta de feina k hi ha a Tavernes"

“Una obra k fan al poble la faran uns forasters... en la falta de feina k hi ha a Tavernes” és el que li han dit al Sr. Jordi Juan en les xarxes socials en referència a la decisió de l'Ajuntament d'adjudicar la construcció de 94 nínxols en el cementeri municipal a una empresa de fora de Tavernes.
 
Este és un comentari que compartim totalment i que la gent de Tavernes comenta indignada: “com pot ser que, amb la crisi que hi ha, donen treball a empreses de fora amb el poc treball que tenim a Tavernes” es comenta pel poble.
 
El fet és que el govern del Senyor Jordi Juan ha adjudicat la construcción de 94 nínxols en el cementeri a una empresa que ni és de Tavernes ni de cap poble pròxim; han anat a buscar a una empresa que està a mes de 80 km de Tavernes.
No sabem com se li ha ocorregut  sol·licitar pressupost per a esta obra a una empresa de tan lluny havent-hi quasi 2.000 parats a Tavernes i empreses locals, que estan passant moments difícils, hagueren pogut fer esta obra.
 
La realitat és que el tripartit va decidir sol·licitar pressupost a només tres empreses de Tavernes i, incomprensiblement, va decidir sol·licitar pressupost a una empresa de fora que ha sigut la que finalment s'ha quedat l'obra, el treball i els diners.
 
No sabem perquè han decidit buscar a una empresa de fora per a fer esta obra però, per a nosaltres, primer són les persones i les empreses de Tavernes. No és la primera vegada que contracten a empreses de fora en compte de contractar a Tavernes, Ja ho han fet en la Cavalcada de Reis, el Càtering del Festivern,….
Esperem que el govern de Jordi Juan es pose a pensar mes en les persones i empreses de Tavernes i menys en les de fora

5 comentaris:

 1. Es veu que el nostre alcalde se sent orgullos de tindre un atur de més de 1.900 persones que adjudica obres a empreses de fora per a donar feina a gent de fora perque la de sa casa vol que continue al atur... vaja vaja cada dia ens sorprenen més aquestos del tripartit com dirien alguns de València #Tripartitoruina

  ResponElimina
 2. No costava res oferir a les empreses de Tavernes que es rebaixaren al pressupost de la de fora i se'l quedaren. Un concurs de contracte negociat sense publicitat com aquest es per això, per poder negociar entre les parts, no cal fer cap ilegalitat. Mes barat el que siga, a mateix preu i qualitat, el de casa.
  Ara vorem la qualitat del de fora. El Bloc ha aplegat a contractar sense concurs a empreses de fora amb idèntica o menor qualitat que les de casa i mes cares, el que sembla increïble.

  ResponElimina
 3. Pero señores lectores de prensa escrita y prensa 2.0, ustedes creen que la reducción del gasto y el superávit se consiguen solo pagando más, eso es una opción, otra opción es reducir subvenciones, otra es buscar empresas externas que son capaces de bajar el precio de la licitación y que solo hacen una obra en cada pueblo de esta manera y después los resultados son los que son.

  La empresa gana dinero, paga mal, acabados malos, cierra empresa y abre empresa y volvemos a empezar.

  Una política buena es empresas locales o comarcales (de la Safor), con buen curriculum, aun siendo un poco más caras y porque incluso pagando más por algo que se puede reducir el coste, el salario será para gente de aquí y eso provoca que esa persona pueda pagar sus impuestos pueda pagar al banco, pueda apuntar a sus hijos a la piscina en verano, a la escola d’estiu y a mil cosas, y eso repercute en las arcas públicas y eso es bueno.

  Pero aquí solo piensan en la cuenta de resultados, como un gran economista de una multinacional, solo son números, no son personas ni localidades.

  Eso es de resolución de problemas no de una aplicación real de la economía y de la sociabilidad, no se fomenta el desarrollo local a nivel de ayuntamiento, no se fomenta nada que sea economía local, futuro pueblo muerto sin economía y dependiente.

  Es lo que provoca el #tripartitoruina.

  PSOE, Partido - Socialista - Obrero - Español, aquí en tavernes no se debería llamar así, ni es socialista ni obrero. Señor borras deje de hacer desde su concejalía el trabajo sucio del Bloc.

  Si quieren arruinarnos, que no sea con nuestras Siglas.

  No ha leído usted un comentario de la cotorra, vaya y léalo, le quitan el mérito y se lo dan al alcalde, El alcalde no sabe hacer la O con una moneda

  ResponElimina
 4. Si que és veritat. Tenen molta costum de contractar fora: cavalcada, festivern, bous al carrer, el BIM, ...
  Per que han demanat oferta a 3 empreses del poble i a 1 empresa de fora? Per que no demanar preu exclusivament a empreses de Tavernes? Per que han demanat preu a una empresa de la Pobla de Vallbona?
  No trobe explicació a la manera d'actuar de este Ajuntament del tripartito.
  Altra clavada de pata de la regidora Llum la del mogolló d'empastraes.
  Esta chica o lloga a familiars o lloga a gent de fora, però per a la gent del poble res de res.

  ResponElimina
 5. A la fi, tots els partits d'aquest poble son iguals, ningú fa les coses ben fetes, amb lo fàcil que es!!. Si mana l'esquerra contracten empreses de fora, i si mana la dreta contracten sempre a les mateixes empreses sense cap rotacio ni concurs, ja siga per a obres públiques, motos i cotxes de la policia...etc. Que poca vergonya!!.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari