Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 20 de maig de 2013

"Agustina i un món millor": una proposta creativa per al cap de setmana

El dissabte a les 17.30h i el diumenge a les 12.30h podrem gaudir d'"Agustina i un món millor", presentada per Disparatario i de la mà de La Casa Calba.

L'obra tracta d'un músic de carrer que arriba a la plaça d'un poble acompanyat de la seua guitarra. Prop de la font coneix una xiqueta molt especial, Agustina. Ella per a ajudar al món explicava històries fantàstiques i regava les flors amb paraules. Al final del dia ballava amb la lluna, que és la manera que té la imaginació d'anar-se'n a dormir.

Disparatario són un grup de joves professionals dedicats a oferir activitats per al temps lliure orientades al públic infantil i juvenil. Transmetent a través del joc valors com el respecte, la igualtat, la cooperació ...  fomenten la creativitat com la capacitat intrínseca de transformar que tenim totes les persones. Potenciant el protagonisme del xiquet perquè participe d'una manera creativa i desperta, posant especial interès en el procés més que en el resultat.

Quedeu tots convidats a gaudir d'aquesta història amb música en viu, personatges sorprenents i contes plens de fantasia amb una mica d'actualitat. Ens ajudeu a inventar la història de un món millor?T'esperem.

Entrada, 5 €.
Reserves, comandes@lacasacalba.org (enviar nom complet i població)
Organitza, lacasacalba.org
Col·labora, Pollos Planes i Octubre CCC

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari