Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 29 de maig de 2013

Canet incompleix l'ordenament jurídic i el PP presenta accions legals

Nota de premsa del PP de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes anuncia que demà presentarà accions legals contra l'actitud de la regidora Carmen Canet. Aquestes mesures es van a prendre davant l'actuació de la senyora Canet contra l'ordenament jurídic que permetia la votació d'una moció de censura.

Els edils populars i la regidora Karina Vercher, complint escrupolosament amb el que dicta la justícia, van presentar una moció de censura davant un executiu en minoria, encapçalat pel nacionalista Jordi Juan, que ha derivat en la total ingovernabilitat de la ciutat de Tavernes de la Valldigna.


El grup popular comunicar al jutjat del contenciós administratiu l'actitud de Canet, que ha desatès les mesures dictades per l'esmentat jutjat. Immediatament el Partit Popular presentarà una querella pel penal contra Carmen Canet per la seua actitud en el ple de la moció de censura.


El portaveu popular, Manolo Vidal ha declarat "el ple de dimecres ha estat un tràmit més, ara ens ampararemos en la justícia i estem segur que en molt poc temps es reconeixerà l'equivocació de la senyora Canet i es respectarà el fons d'una moció, totalment legal, que pretén donar a Tavernes un govern estable que atenga les necessitats reals de la població, i no com està succeint fins ara".


Els populars han recordat que a la sortida de l'ajuntament, dirigents del Partit Popular de la comarca de la Safor han estat increpats per diverses persones, entre elles dirigents del Bloc. Així com les contínues interrupcions que ha realitzat el socialista José Manuel Orengo quan la mesa d'edat estava reunida al despatx de secretaria consultant aspectes que es tractarien en el posterior ple.

7 comentaris:

 1. Lamentable l'actitud dels caxorrets del BLOC i més lamentable la de Jaume Talens dirigint-los. Quin mestre tenen.
  Per cert. Per que no estava a l'escola?

  ResponSuprimeix
 2. Feu una mocio i lleveulos la paga que tenen i baixeulos el jornal,avore lo que duren aixina en el govern,ja que no seu van baixar ells com van dir,ara podeu fero la oposicio. Estos no saben lo que es manar en minoria pero estos 2 anys no seran facils no! i lo de carmen canet em pareix vergonyos,no va deixar replicar a alario pero vorem davant de un juez com respon que ahir estava molt nerviosa i en uns dies sabra en el "fangao" que sa clavat. sort carmen i que juez el pose on mereixes.

  ResponSuprimeix
 3. Esperemos que el juzgado no tarde demasiado en poner a Carmen Canet en su sitio,con su actitud deja a nuestro pueblo en una situacion de ingobernabilidad .
  Lo que nos hace pensar en el poco respeto que tiene este desgobierno a los mandatos judiciales cuando no son de su agrado.Espero que los mismos que ayer la jaleaban,demuestren respeto cuando pierdan la alcaldia.
  Toda la presunta izquierda te abandonara a tu suerte CarmenCanet,al tiempo

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. El anar contra Carmen es tornarà en contra delPP si la demandeu per lo penal, la gent no ho entendrà, vos ho asegure, perquè treballe cara al públic i sé el que's comenta , i una messura personal per un tema polític o administratiu no s'entèn , i més contra una persona tan popular i apreciada , sòls hi que vore la seua trajectoria professional i personal.

   Suprimeix
 4. És ben cert que ara la jutícia té la mà en aquest cas. Però m´ha sorprés sobremanera la falta de previsió per banda del Partit Popular a l´hora de fer front a l´informe presentat per Carmen Canet. Encara em sorpren més com, en un exercici de penós gust, alguns volen furgar en la ferida tractant de desestabilitzar els ánims a dins de l´organigrama Popular valler.

  De tota manera, és tard per a buscar culpables. Però mai ho és per trobar solucions.

  V.
  http://uvedevisente.blogspot.com

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. falta de previsió? si no la deixada parlar. ademés no fa falta tindre res previst si estava clar que li havien llavat el cap ben llavat. ademés quant saps que tens la raó no intentes justificar-te tant i és este cas. Alario ho va dir ben dit:

   - EL PLE PER UNANIMITAT VOTA A FAVOR DE TONAR A KARINA AL GRUP MUNICIPAL DE EU. (INCLOSA CARME CANET) JA QUE HO DEIA UN AUTO DEL JUTJAT.

   -EL SECRETARI CONFIRMA QUE ES COMPLIXEN ELS REQUISITS PER A TIRAR ENDAVANT LA MOCIÓ.

   PER TANT, CARME CANET EL QUE HAGUERA TINGUT QUE FER ÉS DONAR PAS A LA VOTACIÓ DE LA MOCIÓ I SI CONSIDERAVA QUE EL INFORME DEL SECRETARI ERA, COM VA DIR, ERRÒNI O INCORRECTE, I LA MESURA CAUTELAR, COM TAMBÉ VA DIR, INACERTADA, HAVER ANAT AL JUTJAT A DENUNCIAR-HO.

   PERÒ CLAR AIXÓ AL BLOC NO LI INTERESSA PERÒ EL QUE SI QUE LI HA INTERESSAT HA SIGUT POSAR CARME EN UNA SITUACIÓ COMPLICADA JUDICIALMENT I ELL MANTINDRÉS EN L'ALCALDÍA.

   L'ABRAÇ FINAL DE JORDI JUAN A CARME CANET VA SER L'ABRAÇ DEL "JUDAS".

   Suprimeix
  2. El mateix abraç li va donar PERFECTO a KARINA VERCHER en mig de la plaça el dia del pleno de investidura de jordi juan.
   Vorem ara com acabem en carmen canet.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari