Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 18 de maig de 2013

El caminant que no va triar el bon camí


Ja ho va dir el gran poeta Antonio Machado: 

Caminante, son tus huellas
el camino y nada más;
Caminante, no hay camino,
se hace camino al andar.
Al andar se hace el camino,
y al volver la vista atrás
se ve la senda que nunca
se ha de volver a pisar.
Caminante no hay camino
sino estelas en la mar.

Senyor Juan, vosté va començar aquest camí marcant un camí equivocat. Amb les seues petjades anava dissenyant un camí que l'ha portat a la situació que estem vivint en estos moments. Els que l'aconsellen es van equivocar i l'han portat a vosté a una situació molt trista. Vosté ha anat caminant dirigit per una sèrie de persones que des de la rebotiga han manejat els seus fils i l'han fet caminar i en aquesta etapa ha fet vosté un camí equivocat. Si ara vosté mira enrere vorà tot el que ha anat deixant: investidura sobre la base d'amenaces i coaccions, malestar entre els treballadors de l'ajuntament, assetjament i enderrocament a l'anterior cap de policia local i que ha hagut de ser la justícia la que li ha hagut de posar a vostè en el seu lloc, s'ha portat a un nou cap a la seva mida, va provocar el cessament de l'encarregat de FCC i col·locar a una vaca sagrada del Bloc ..., no cal seguir mes, tot el poble sap de les seues malifetes.

Sí, mire enrere i aprenga a no fer totes aquestes injustícies i atropellaments. Mire la senda que mai hauria de tornar a xafar, per això des d'ara allà on vaja actue amb honradesa i noblesa i amb tot el respecte que les persones es mereixen.

Els que l'han dirigit l'han lloat i enaltit fins a la sacietat fent creure el que en realitat no és. Senyor Juan vosté és un simple mortal com qualsevol persona del carrer, no un déu com li han fet creure. Estos que l'han adulat tant no li han fet cap favor, tot el contrari, l'han portat a un carreró sense eixida. Sí, aquests que li han adulat, sí aquests que en diuen Jordi JOAN. Li han fet, com dic, un flac favor. En fer-li creure un totpoderós han aconseguit que trie de nou un camí equivocat. Han aconseguit que una persona com vosté que té un gran tresor, la seua joventut, i un altre tresor, la seua formació, haja abandonat una bona trajectòria professional en base a la seua formació i l'hagen fet deixar aquesta realitat fent-li creure que la carrera política era el seu veritable camí. 

Caminante no hay camino, sino estelas en la mar. Si deixa vosté passar més temps aquestes esteles desapareixeran i perdrà definitivament la possibilitat d'emprendre el camí encertat. Vosté ara queda "compuesto y sin novio", però els que li van aconsellar sí que tenen els seus mitjans per guanyar-se la vida. Uns amb la seua jubilació, altres en la docència, altres en relació a l'administració de justícia, i vostè?
Estos que l'han dirigit han aconseguit que perga els papers, com va demostrar en l'últim ple. Per si no fóra prou li van fer muntar una roda de premsa en la qual vosté feia la impressió de ser "el fantoche que va en romería, con la cofradía del sant reproche".

Reflexione senyor Juan i mire la part bona d'esta història, l'ensenyament puga traure d'ella.

Al andar se hace el camino,

y al volver la vista atrás
se ve la senda que nunca
se ha de volver a pisar.

30 comentaris:

 1. Han provat de la seua propia medicina... Ara estan a la defensiva perque saben que estan més fora que dins per no saber gestionar o al menys negociar.

  ResponSuprimeix
 2. Estos del BLOC son la repera limonera. Busquen un "chivo espiatorio", que ara resulta ser el Secretari de l'Ajuntament. No vull ni pensar dilluns quan entren a l'Ajuntament i pensen que tot el mon ha conspirat contra Jordi i companyía.

  ¿Es tornarà boig com Jack Nicolson en es "Resplandor" o en "Alguien voló sobre el nido del cuco"?

  I si algu comença a tararejar la cançó del Capitán Canalla "verano sin ..." Buff.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Molt bo lo del Capitan Canalla. M´han dit que Jaume Talens ha proposat posar eixa cançó a la megafonía de les escoles.

   Suprimeix
 3. EL OBSERVADOR...

  Estoy por anticipar mi regreso a Alemania, se vive mucho mejor allí ;)

  Un 10 sobre 10 al redactor/a de esta noticia o articulo. Es la muy bueno y muy sincero como si le hablara ese amigo que todos tenemos que siempre esta ahí que lo sabe todo de nosotros y que esta a miles de Km.

  La verdad por lo que leo en los Blogs y en las redes sociales, si el equipo de Gobierno hubiera negociado con Karina podrían haber resuelto esto muy fácilmente. Se llama negociación y dialogo dar y recibir o como dicen los antiguos, mas vale perder que mas perder.

  Tengo impaciencia por ver como son las reacciones ahora en los plenos, lastima que no se si podre estar aquí para verlos y vivirlos. Pero el PP si quiere hacerlo bien puede hacerlo muy bien con tan solo un copia y pega mejorado y no dejando caer a nadie en la tentación de hacerlo como antes, habiendo aprendido de los errores del pasado, como dice la canción mirando atrás y aprendiendo

  Redactor o redactora un +10 Megusta

  ResponSuprimeix
 4. Anim manolo. Som molts.
  No salimos a la calle a vociferar y a manifestarnos como otros, que creen que por hacer ruido se les va a oír más. Mucho ruido y pocas nueces.
  Nosotros las nueces las metemos en las urnas. Son las que en realidad cuentan. UN ABRAZO A MANOLO. Amb dos collons, si senyor.

  ResponSuprimeix
 5. Carregar les culpes en el Secretari del Ajuntament es de xiquets la culpa de tot la te el Sr. Juan que no ha sabut mantindre un acord sobre presions.En les fotos de la plaça pareix que estiga plorat, a lo millor si no haguera tingut eixos asesor fora de res.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Si el señor Juan tuviera un mínimo de categoría politica y personal diría a todos los del aparato propagandístico del Bloc y redactores de la cotorra que dejasen de atacar al Secretario del ayuntamiento. Es un funcionario honesto que se limita a hacer su trabajo. Como alcalde es su obligación hacer respetar a todos los funcionarios del ayuntamiento. No solo no da esa órden sino que colabora personalemente en su linchamiento. Ese es el todavía alcalde que tenemos.

   Suprimeix
 6. Només mencionaré que no cal tanta duresa amb l´encara alcalde Jordi Juan. És prompte encara per a fer valoracions. Està clar que no ha sentat gens be als partits afins al Bloc aquest moviment per banda del Partit Popular i la senyora Vercher.

  No cal furgar en la ferida. Quan tens el bou al davant és quant hom demostra la seua valia. Crec que haguera estat més encertat deixar-los governar en minoria. Ara la mà la té el Partit Popular. Es juga recuperar molt de terreny perdut. Perqué si, està més que provat : Jordi Juan estava en mans de la "vella guàrdia" del Bloc. Ha enxufat, fet i desfet mogut pels fils dels seus acòlits i més que fer-li creure que era "L´Escollit", bona part del seu ego li ve de casa.

  Però espai. Les anteriors legislatures del Partit Popular també han estant tofonades d´escàndols i de desbarataments económics desproporcionats. El ciutadà ara més que mai vigilarà cada pas que done el possible nou govern valler. Tenen dos anys i moltíssima feina per recuperar el desencant d´un poble asquejat que ja no confia en les bones pràctiques polítiques.

  És hora de ser valent i honest, tant pel qui governe com pel qui bregue a l´oposició. És hora de comprometres com a servidors de les necessitats reials de Tavernes. Una tasca enorme. Tots, insistisc, TOTS han d´actuar compromesos amb nostre poble.

  Mesurem i actuem amb trellat, per favor.

  V.
  http://uvedevisente.blogspot.com

  ResponSuprimeix
 7. Un gran texto que define perfectamente la situación, felicidades al autor.

  Unicamente añadiria entre las maquiavélicas obras del "fenomeno" una que para mí es muy importante y que quiza mucha gente no conoce. La aplicación a rajatabla de los turnos de réplica en ls plenos, negando la palabra en repetidas ocasiones a los concejales, evitando preguntar o repreguntar sobre los temas que no interesan al equipo de gobierno. No había ocurrido nunca en este Ayuntamiento, solo lo han puesto en práctica ellos, con la más vil actitud dictatorial que se ha visto hasta la fecha. Ellos, los que se proclamaban dialogantes.

  Sinesta es la democracia que ellos entienden, y el dialogo que proclaman, no hay mas que decir

  ResponSuprimeix
 8. Diuen q la fallera major dimitira per no anar al costat de Manolo en les falles

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Com ha fallera major del poble no vaig a dimitir i menys per no anar al costat de manolo vidal,i a l'altra que tingues que opinar opina per coses que has dit tu no per lo que.opinen les altres persones....i dirte que jo estes falles ja no vaig en ningun alcalde entre qui entre....ja que jo el meu regnat l'acabe en octubre/novembre......i no tendries que mesclar les falles en politica.....bona nit siga sigues!!!!!!!""""""ANONIM"""""""""

   Suprimeix
 9. Com a presidenta d'una associacio conec be el que pensa la gent i ningu de nosaltres esta d'acord en la mocio. Si vos importen els vostres votants vos demane q la tireu arrere. Voldria q publicareu aso perque hi ha gent que esta esperant que es publique per a llegiro

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Quina associació? No val tirar la pedra i amagar la ma quan es parla com a representant d'altres veus posant una opinió personal com a d'interes general. Nom i DNI i menys humos de grandesa.

   Suprimeix
 10. Molt d'acord amb voste Visente. Jo també crec que lo millor haguera sigut esperar a que es mataren entre ells...

  ResponSuprimeix
 11. Que una presidenta d´una associació no estiga d´acord no vol dir res. Vosté està en el seu dret de estar o no d´acord, pero també vosté sap que hi han moltes persones qui si que estan d´acord. Eixa es l´esencia de la democràcia. Eixa esencia es la que no volen reconeixer els del Bloc i algún que altre partit. No reconeixer això es negar la democràcia. Es el que està passant en estos moments a Tavernes i estan creiant un clima de tensió i de crispació i això no porta res bo per a ningú. Vosté no està d´acord i jo si que estic d´acord, no pasa res. Cadasqu ho diu, perqué està en el seu dret, i res mes. Jo no estic d´acord amb vosté pero li parle en respecte i li respete la seua opinió. No es bonic açò? Els del Bloc no pensen igual.

  ResponSuprimeix
 12. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

   Suprimeix
 13. EL BLOC VA PACTAR AMB EL PP A LA EPOCA DE EUGENIO! EIXOS SON VONS PA PACTAR EN TOTS I ELS ALTRES NO? JJ,NYAU AND COMPANY A LA COLA DEL INEM..CUADRILLA DE ENXUFATS!! AIXO LA GENT NO EU DIU NO.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No eres temps de transfugues com ara. Les comparacions ofenen

   Suprimeix
 14. Tampoc argumenten igual.

  Si Karina està en el nostre govern no es trànsfuga.

  En el momento que li llevem les seues delegacions (el que ve a ser tirar-la) i ens planta una moció, automàticament es una trànsfuga.

  Poden argumentar com ha adquirit la condició de trànsfuga?

  No poden esxplicar-ho, però Enric Morera va ha dir-li-ho a Alberto Fabra. I que voleu que us conteste: "Què és igual de trànsfuga/no-trànsfuga que quan estaba al vostre govern"

  ResponSuprimeix
 15. EL OBSERVADOR...

  Yo solo dar la bienvenida a nuestro compañero V de Visente, todos los días entrando en los blogs y el suyo en stanbay, pero a resurgido como el ave fénix y eso me da un soplo de aire nuevo.

  Aunque V, aquí están saliendo grandes redactores como tu, y este articulo es muy bueno y no es agresivo es dulce con toques de amargura pero sin llegar a ser amargo ni causa heridas.

  Y la verdad usted estaba mas activo cuando todo el lio de que este y otro blog dejaron publicaron o como se quiera definir hacer comentarios hirientes a los funcionarios y en un pleno solicitaron que les pidieran disculpas.

  Ahora que debe hacer el funcionario al cual están quemando en la hoguera por cumplir con su trabajo, ese funcionario que ha realizado informes en contra del pp y que ahora taxan de lo que taxan, que debería hacer el alcalde, que debería hacer el funcionario en cuestion.

  Se ven dos estilos muy contrapuestos en las mismas personas que defienden y atacan cuando se defienden son perros rabiosos cuando atacan son hienas hambrientas, pero bien cubiertos con pieles de cordero dulce y tierno.

  Y una pregunta si Karina vercher es transfuga desde cuando lo es, desde antes de la investidura o desde después de la investidura, porque me da la sensación que antes de la investidura pudiera ser que ya fuera transfuga pero su partido la obligo a votar para favorecer un gobierno y solo consiguieron lo deseado la declaran transfuga echándola del partido y así todo conseguido. Eso no es recurrible, eso es legal. Si como dicen responsables de EU desde antes de la votación ya debían haberla echado porque se esperaron, para favorecer algún acuerdo como pago del bloc a algo.

  Tan ilegal puede ser una cosa como la otra, pero solo es ilegal cuando me afecta a mi y no cuando afecta a los otros.

  Saludos.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Senyor Observador :

   No soc un gran redactor. Només un ciutadà que proposa el que pensa subjectivament. Així i tot, em complau saber que li agraden les formes en les que tracte d´explicar-me.

   Com he esmentat en diverses ocasions, vaig decidir fer-me a un lloc; prendre una postura contemplativa per a valorar amb millor perspectiva com anava rodolant aquesta legislatura. Motius com els succeits aquesta últma setmana foren suficients per a que deixara per escrit el que pense.

   No entenc que vol dir en aquest paragraf que amb el seu permí cite textualment :

   "Y la verdad usted estaba mas activo cuando todo el lio de que este y otro blog dejaron publicaron o como se quiera definir hacer comentarios hirientes a los funcionarios y en un pleno solicitaron que les pidieran disculpas."

   Desconec a que es referix. Mai he escrit res amb l´intenció de ferir o faltar a ningú. Puc ser sarcàstic i cínic en ocasions, però si peque d´alguna cosa és de escriure al blog el que jo ( i algunes persones més ) pensen i no s´atreveixen a confesar.

   Potser es referix al tema del regidor Llàcer. Ja ho vaig explicar al blog. Fins i tot l´apelatiu que empre no es meu. El vaig escoltar prenent un café en un local proper a l´Ajuntament. Aleshores em va semblar fins i tot carinyós. Pensava que al tracar amb adults agafarien aquesta broma amb esperit esportiu. Però com tot en esta vida : no tot alló que ens beneficia pot causar el mateix efecte en les persones que ens envolten.

   Tots ens equivoquem. Jo el primer. I a força de entropessar i tornar a alçar-se és com millor s´apren. L´autocrítica és sempre la meua companya en aquests viatges.

   Aquesta polémica quedà en lo que és : una anécdota sense cap importància. Ara en tenim de noves i molt més serioses. I avance ací una preocupació que tractaré d´expressar al meu blog en breu. Després, a vore vindre.

   Espere que el sentit comú impere en les próximes jornades.

   Salut :

   V.
   http://uvedevisente.blogspot.com

   Suprimeix
  2. EL OBSERVADOR...

   SENYOR V DE VISENTE, el paràgraf no es per vostè, encara que la premura en la que escric o pareix, hem referia a que quant vostè no estava a la vida contemplativa i estava mes actiu.

   El nostre senyor Juan, va fer que tots aquells blogs que criticaven als funcionaris deurien de disculpar-se i esborrar aquestos comentaris i no deixar que mai tornara a passar. I ara que son ells, els que als seus blogs insulten o mal parlen del secretari, no diuen res no prenen mesures correctives ni fan complir el que digueren al ple.

   Hem referia a aquest assumpte.

   Un fort abras.

   P.D. Autorice el poder publicar en Anonimo a su blog.

   Suprimeix
  3. Gràcies per les aclaracions. Ja he informat al responsable del blog a que reactive les opcions que vosté indica ( no entenc gens d´aquestes tasques técniques )

   Salut :

   V.

   Suprimeix
 16. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

   Suprimeix
 17. Todos estos que hablan en nombre de asociaciones,precaucion en las declaraciones una voz no representa a un colectivo teniendo en cuenta que el ALCALDE sea quien sea es el PRESIDENTE DE LA JUNTA LOCAL FALLERA y quien firma para los permisos para muchos actos asi que precaucion y neutralidad PARTICULARMENTE cada uno que exprese su opinion que por eso hay presunta libertad de opinion

  ResponSuprimeix
 18. Uyyyyy!!!! corre el rumor de que un tal jordi despues de saber que anava a pedre la cadira de alcalde va telefonar a karina oferinliu tot.! Trageu eixa conversa pa que la gent eu sapia tot.

  ResponSuprimeix
 19. http://youtu.be/uOc3HAurR1k

  Entrevista de hui de Manolo a Tele 7

  ResponSuprimeix
 20. Parece q la gente como no tiene otra cosa q hacer se pasa el dia pensando d q manera puede hacer daño a la gente,sin pararse a mirar si habla x ella misma o x los demas. Estoy leyendo verdaderas barbaridades,d q asociaciones q no quieren la moción d censura,fallas q no quieren invitar a Manolo a las presentaciones,etc,en cuanto algunas d esas personas en su dia votaron al PP, ahora ya no se acuerdan, a ver el dia q las asociaciones tengamos q poner la mano para q nos den la financiación quien se atreve a decir,como yo no quiero q Manolo venga a la presentación, no quiero dinero. Esta claro q nunca llueve a gusto d todos,x eso lo q tenga q pasar pasara,como bien ha dicho antes en la poesia d Machado. Yo x mi parte pertenezco a una asociación fallera y estoy a favor d la moción como creo q muchos,asi q ánimo y a trabajar x el pueblo

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari