Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 30 de maig de 2013

Es confirma que l'oposició ha portat a la justícia la decisió de Canet de parar una moció que tenia informe favorable del secretari de l'Ajuntament

Ens han confirmat que el Partit Popular ha tirat endavant allò que va anunciar després del ple on la regidora del PSPV, Carmen Canet, es va valdre de la designació de presidenta de la mesa d'edat, per a tirar enrrere un ple que tenia tots els informes favorables de secretaria de l'ajuntament.

El grup popular li va demanar a la regidora socialista que reconsiderara la seua decisió per anar contra l'ordenament jurídic. Canet no ho va fer i ara pot vore's demandada per una pressumpta prevaricació.

Canet va desafiar així l'informe municipal favorable a la moció i les mesures cautelars manades pel jutgat de lo contención administratiu que marcava tornar a considerar a Karina Vercher com a regidora del grup d'Esquerra Unida.

La feblesa del govern de Juan seguirà encara en les pròximes setmanes i encara podria haver un canvi d'alcaldia per donar estabilitat a un nou govern.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari