Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de maig de 2013

Karina Vercher anuncia que torna a l'activitat docent i reitera que no cobrarà mentre no hi haja un nou pressupost i un govern que treballe per millorar Tavernes


Nota de premsa de la regidora Srta. Karina Vercher

Vercher diu no voler tirar més llenya al foc i espera que després de la moció per fi puga desenvolupar els principals punts del seu programa electoral: fomentar l'ocupació, realitzar inversions productives i ajustar els sous dels polítics a la realitat social de Tavernes.

Karina Vercher anuncia que torna a l'activitat docent mentre no hi haja un nou pressupost i un govern que treballe per millorar Tavernes de la Valldigna. La regidora progressista recordaque manté la seua promesa de no percebre ni un euro de l'Ajuntament mentre no s'aprove el pressupost municipal i demana a Jordi Joan que deixe de faltar a la veritat quan diu que ha reduït en més d'un 30% els sous. La veritat és que el sou d'altres pot ser, però ell continua cobrant uns 50000 euros anuals, si es computa el que percep de la Mancomunitat de la Valldigna el pressupost corre, en la seua major part, a càrrec de l'Ajuntament de la Vall.
 
Així mateix, Vercher afirma no voler tirar més llenya al foc amb declaracions incendiàries com les de Jordi Joan i manifesta que "espera que després de la moció per fi puga desenvolupar els principals punts del seu programa electoral: fomentar l'ocupació, realitzar inversions estratègiques i ajustar els sous dels polítics a la realitat social de Tavernes ". Karina Vercher ha lamentat que, "la meua experiència en el govern municipal de Tavernes reforça la idea de molts vallers que els polítics obliden les seues promeses electorals l'endemà d'accedir al govern".
 
Vercher entén que molts ciutadans que no han pogut consultar tan sols el pressupost municipal que el ple va rebutjar se senten estafats i que no entenguen la moció de censura, però demana als ciutadans que consulten els programes electorals que van votar i que, després traguen les seues pròpies conclusions.
 

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari