Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 17 de maig de 2013

La Falla Cambro torna a confiar amb Alfred Bernat i Bernardo Estela per als seus monuments de 2014Nota de premsa de la Falla Cambro
  
La falla gran de l’artista xativí durà com a lema “A la conquista”, mentre la infantil porta com a títol “L’Àrtic”

Els artistes fallers, Alfred Bernat i Bernardo Estela, han sigut de nou els escollits per la falla Cambro per a l’elaboració dels seus monuments major i infantil de 2014.
Els dos ja han passat pel casal per rubricar els seus respectius contractes i presentar els esbossos del que seran les falles que la Cambro cremarà el 19 de març del pròxim any.

“La Conquesta”  ha estat el lema escollit per al monument gran que elaborarà el xativí Alfred Bernat. El president de la comissió, Joan Cantus, va declarar durant l’acte de la firma que “pràcticament des del primer dia sabiem que Alfred seria l’encarregat d’elaborar, un any més, la nostra falla. Estem contents amb el seu treball i sabem que és l’artista que necessitem per a tindre un bon monument que oferir-li als nostres fallers”.
Bernat, per la seua part, va confiar en cumplir les expectatives que la falla ha dipositat amb ell i en poder tornar, amb un bon monument, la confiança dipositada per part de la Executiva de la falla Cambro en el seu equip.

Pel que fa al monument infantil de Bernardo Estela, el títol escollit ha sigut “l’Artic”. Com Alfred Bernat, este artista també ha contat des d’un primer moment, amb la confiança de la comissió vallera per elaborar la falleta infantil.

En este caso, tant la comissió fallera com el propi artista, esperem poder aconseguir enguany llevar-se l’espineta que tenen clavada des de que Estela es va fer càrrec de l’elaboració del monument infantil i aconseguir guanyar, d’una vegada per totes, el primer premi.

Signatura amb Bernardo Estela, artista faller del monument infantil

Bernat, Cantus i Meneses, després de firmar el contracte


Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari