Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 22 de maig de 2013

Manolo Vidal: “La gent de Tavernes sí que sap com governem i per això hem de tornar a fer-ho”

Nota de premsa del PP de Tavernes

L'actual portaveu del PP a Tavernes i candidat a la alcaldia, Manolo Vidal assenyala, davant les informacions aparegudes en les que l’alcalde de la ciutat, Jordi Juan, diu “ja sabem com governa el PP i per això ho hem de tornar a fer”. 

Cert és que la ciutadania sap com governa el Partit Popular, ja que cal recordar que les últimes eleccions no les va guanyar ningú més que el partit que ara recuperarà el que les urnes li varen atorgar perquè “ja sabien com governàvem nosaltres, quasi la meitat dels vots de Tavernes no donen lloc a cap equivocació”. 

Des del PP sempre hem intentat donar suport als empresaris del nostre poble. Vidal afirma “És molt bonic anar penjant cartells pels negocis de la ciutat i, quan venen les obres fortes, li les donen a empreses de fora”. Bona prova d’esta afirmació és preguntar al govern del BLOC-PSOE. Qui està fent les obres de la nova escoleta al carrer del Desemparats o qui serà qui construisca els nous nínxols al cementeri?

En quant al llegat deixat pel PP, “este partit va deixar una operació bancària preparada per a poder fer front a l’actual situació que està vivint el poble i que vostés han malgastat a més de tornar part d’aquest import”. 

Des del PP, sempre hem treballat per pagar a la gent del poble, “quan agafarem el govern en 1995, no podíem ni comprar una clau per a tancar la porta de l’ajuntament”. Respecte al fum que el senyor alcalde diu que estem venent, “es moment de vore alguna alternativa al complex mediambiental i tecnològic que es tenia projectat i que amb la no construcció de la depuradora, no serà possible”. Això si que es vendre fum. “No donar l'oportunitat a una ciutat a que prospere i puga mirar cap al futur, que amb el BLOC i el PSOE al govern, ha estat un tant negre”. Des del nostre partit, i des del primer minut anem a treballar per retornar als veïns esperança i il·lusió en un projecte humà, de interés social, per a construir junts el futur del nostre poble: Tavernes. 

10 comentaris:

 1. Senyor Vidal, sembla que no haja deprés la lliçó.

  ¿ No creu que ja fa prou el ridícul el Bloc amb tanta lloança, tant de mirar-se el melic i llençant pilotes fora per qué ara vosté actue de la mateixa manera ?

  ¿ No creu que ara no és hora de recordar els escrutinis, i pensar en fer un poc d´autocrítica ?

  ¿ No creu que és hora d´emprar altres arguments que no siguen els mateixos de sempre ?

  ¿ No creu que el ciutadà s´estimaria més que oferira una imatge més humil i responsable, i no ancorada en l´any 1995 ? Estem al 2013, i estem més que "apretats".

  ¿ No creu que si Tavernes el va a votar a vosté perqué "sabien com governàvem" tambe fou efecte de la conseqüent equivocació nacional al concedir al Partit Popular el poder, pensant-se que així s´aconseguiria detindre l´atur i reencarar la crisi ? Aquesta afirmació, el temps i la situació actual li lleva tota la raó.

  ¿ Per qué no fa pública eixa "operació bancària" que esmenta en aquest article, o bé l´esborrany dels malograts pressupostos de 2013 ?

  ¿ No Creu que hi ha "obres" més importants per a construír i que no cal rejoles ? Obres d´acció social, per ficar un eixemple.

  Ara tenim nous problemes, altres necessitats molt més urgents. Si volia amb aquest article fer una declaració de principis que servira de guia de com acometrà aquests pròxims dos anys, li he de fer arribar el meu descontent i la meuta total disconformitat. Dona la sensació que s´en ha vingut amunt altra vegada. Prou. Per favor. Si Jordi Juan ja el tenia ben pujadet ( el seu ego. S´entén ), no vinga ara amb idea de lluír medalletes també.

  Nem apanyats, ¡ Mare ! :

  V.
  http://uvedevisente.blogspot.com
  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Señor V de Visente he leido algunos de sus escritos y, a grandes rasgos, siempre me han parecido bastante acertados y coherentes. En el comentario de hoy usted me permitirá que discrepe en alguno de sus razonamientos o preguntas que usted lanza al aire.
   Creo que no ha estado usted acertado al comparar las albanzas y lo de tirar balones fuera del Bloc con el comportamiento del señor Manolo Vidal. Convendrá conmigo que, con todos los respetos, no tiene el seudo lider del Bloc, el señor Juan, la misma categoría política que el señor Vidal. Podríamos citar muchas cosas pero tan solo le recordaré la reacción del señor Manolo Vidal cuando se produjo el acuerdo que formó el tripartito y, siendo el mas votado, se quedó sin la alcaldía. Como buen demócrata aceptó la situación de una manera civilizada y digna de tomarla como ejemplo, compárelo usted con la situación actual y las reacciones de los integrantes del actual bipartito con el señor Juan a la cabeza.
   Le dice que no recuerde los escrutinios, ¿porqué no?. El PP encabezado por el señor Manolo Vidal ganó las elecciones, fué el partido mas votado,¿ porque no lo puede recordar? Claro que sí y con mucho orgullo. Los demás no pueden hacer lo mismo.
   Dice que es hora de emplear otros argumentos y que no utilice los de siempre, no se a que se refiere en concreto. Solo le digo que un partido que tiene un programa, ha sido, le recuerdo de nuevo, el mas votado, tiene una filosofía y ha hecho una acción de gobierno en la legislatura pasada y quiere reeditar de nuevo su acción de gobierno en base a esos valores, filosofía, programa y forma seria de hacer las cosas, esos son sus mimbres y por eso los nombra.
   ¿En que se basa para pedir al señor Vidal una imagen mas humilde y responsable? es que no es bastante responsable a su juicio. El señor Manolo Vidal actúa politicamente consensuando sus acciones con su equipo de concejales, y no está dirigido y "gobernado" por nadie que desde las sombras mueva sus hilos. Eso es de responsables y no de títeres. Hacer referencias a situaciones del pasado reciente también es bueno pues las cosas tienen sentido en el contexto en el que se desenvuelven, por lo que hacer referencias históricas siempre es ilustrativo.
   Creo que usted sabe perfectamente que no se pueden comparar situaciones y actuaciones políticas a nivel local y a nivel estatal. Son muy diferentes. Los resultados que salen de las urnas no son nunca ninguna equivocación señor V de Visente, son la grandeza de la democracia nos gusten o no.
   En relación a la operación bancaria creo que es conocida por todos y no hace falta incidir mas sobre ella.
   En referencia a la publicación del borrador de los presupuestos, si que sería bueno que salieran a la luz y que la gente opinase sobre los mismos y sobre todo lo que se ha comentado de ellos.
   Las obras que no necesitan ladrillos, las de acción social, siempre las ha tenido presente el señor Manolo Vidal. Recuerde por ejemplo que tenía previsto entregar un local a Cáritas y el señor Juan cuando entró a gobernar lo eliminó. Podríamos citar mas cosas. Precisamente los temas sociales son los que parece que son el punto fuerte de coincidencia con la señora Karina Vercher para llegar al acuerdo actual.
   Aquí no se trata de venir a lucir medallas. Se trata de venir a trabajar seriamente y eso le puedo asegurar que el señor Manolo Vidal y su equipo lo harán si se confirma la moción de censura y acceden a la alcaldía.
   Atentamente.

   Suprimeix
  2. Per alusions :

   M´en alegre que haja esmentat de manera ilustrativa la presa de poder que tingué lloc quan es formà el tripartit i la reacció del senyor Vidal. M´en alegre i molt que ho empre com a eixemple de demócrata, perqué així és com actua un demócrata : acceptant la derrota amb civisme i encarant el seu paper a la correspondéncia que les circumstàncies atorguen.

   Aquesta bateria de preguntes, com crec que vosté haurà entés perfectament, correspon a una segona i tercera lectura. No vaig a extendrem en aquest plantejament però tractaré d´expressar-me a grosso modo. El conjunt de la ciutadania - l´electorat i el que encara no té dret a votar - està més que desencantat amb la crisi de valors que pateix la política ja no sols a nivell local, també a nivell nacional i fins i tot, europeu.

   ¿ Les xifres dels passats comicis legitimen al senyor Vidal a traure pit ara ? Com vosté diu, els resultats estan ahí i no son per a desmereixer. Però he d´insistir que no és moment de fer recomptes. L´únic compte que ha valgut en aquesta legislatura, tant per a l´extint tripartit com per ara al Partit Popular ha estat en mans de la senyora Vercher.

   No vullc jujtjar tampoc la valia política de cadascun dels alcaldes; per una banda sé que Jordi Juan ha estat "conduït" per la guàrdia antiga del Bloc. Però per un altra, el senyor Vidal ha sabut fer ús dels diners per a llaurar-se un discurs polític confeccionat a mida i minuciosament el.laborat fins l´última coma. Propi del partit que representa. Per a mostra, permeta´m que el cite a vosté mateix :

   "Dice que es hora de emplear otros argumentos y que no utilice los de siempre, no se a que se refiere en concreto. Solo le digo que un partido que tiene un programa, ha sido, le recuerdo de nuevo, el mas votado, tiene una filosofía y ha hecho una acción de gobierno en la legislatura pasada y quiere reeditar de nuevo su acción de gobierno en base a esos valores, filosofía, programa y forma seria de hacer las cosas, esos son sus mimbres y por eso los nombra."

   Marca de la casa. Impecable factura. I no em malinterprete. És un distinctiu de profesionalitat política.

   Però ací discrepe amb vosté, cavaller. Tornant al focus dels meus plantejaments, ficant-me sempre del costat del ciutadà, totes les forces polítiques necessiten d´una regeneració fonamental. Sobren idearis i manquen iniciatives.

   Com vosté diu, ara qui té la mà és Manolo Vidal i a ell li correspon fer valer el seu bagage polític. No ens queda més que esperar, i vore vindre. Esperem que el que estiga per vindre ho faça carregat d´esperança i bones notícies pels vallers que més necessitats estan.

   Salut :

   V.
   http://uvedevisente.blogspot.com

   Suprimeix
  3. Senyor V. de Visente diu voste que sobren idearis i manquen iniciatives, mire el programa de la cafetera i vorà els idearis i iniciatives de l´esquerra: tombar al PP.
   Eixe es el camí que vol el bipartit. Estarà d´acord amb mi en que per eixe camó sols podem aplegar al desastre mes absolut. I damunt fan manifestacions per recolçar eixes actitus. Digam com puc vore la regeneració que voste diu a l´esquerra. A la vista del que es veu, hi ha partits que necessiten una regeneració mes forta que altres.

   Suprimeix
  4. La regeneració política de la que parle va més enllà de colors i faccions. La dreta, l´esquerra, el voluble centre... Estan condemnats per la seua pròpia idiosincràtica endogamia.

   Parle una regeneració política sense vincles ideológics. Parle d´una regeneració que obeïsca només a tres conceptes : escoltar al poble, deixar que participe el poble i obrar pel benefici exclusiu del poble.

   Vaig més enllà del que vosté planteja. Potser siga complex compendre-ho.

   Al capdavall, parle d´una regeneració política que torne als fonaments d´aquesta.

   Democràcia : del grec "Demos" ( Poble ) i "Kratos" ( Autoritat ). L´expressió fidedigna d´un govern regit pel mateix poble.

   Democràcia que, a dia de hui, encara no existeix a cap lloc del planeta.

   Em manifeste d´acord amb vosté amb el que respecta als idearis de les forces d´esquerra. Però aquest ja no és el camí.

   Renovació i reinici total amb caréncia total de retribucions personals económiques i de poder. Eixa és l´única solució en la que crec.

   Salut :

   V.
   http://uvedevisente.blogspot.com

   Suprimeix
  5. Senyor V. de visente esta voste eixinse del mapa. No podem tornar a les antigues polis de Grecia. Estem al any 2013 i tenim que adaptar la nostra vida a les circunstancies.
   "Renovació i reinici total amb caréncia total de retribucions personals económiques i de poder. Eixa és l´única solució en la que crec.stancies actuals. No podem tornar a votar braç en alt a les plaçes dels pobles". No se el que vol dir. Faça el favor explique-ho.

   Suprimeix
  6. Ho acaba d´explicar vosté. Els fonaments grecs atenent a les definicions d´aquests conceptes com "Democràcia" i aplicant-los al Segle XXI deixan´t fora les ideologies i interessos partidistes i personals, obeïnt a allò que les situacions i el poble demanen i requerisquen.

   ¿ Antic ? De vegades, les úniques coses que valen son les més antigues. La atemporalitat és la seua millor garantia.

   Salut :

   V.
   http://uvedevisente.blogspot.com

   Suprimeix
  7. Senyor V. de visente, crec que hi ha que tindre els peus a terra i viure en la data que estem vivint. El que vosté diu està molt bé com a filosofía de com deurien de fer-se les coses per poder gestionar políticament les societats. La realitat de la vida en estos moments es un altra i la complexitat de la societat actual, la interdependància de moltes coses unes de les altres, la globalització, etc. no podríen permetre el funcionament com a les polis. Crec que no val la pena seguir pegan-li voltes al asumpte, es un tema fòra d´actualitat real.
   El que si es real es que tenim un govern municipal i uns seguidors o simpatizants que no accepten les regles de la domocracia i per eixa raó fan tot el que estan fent.
   Ni accepten les normes democràtiques actuals ni acceptarien les dels antics grecs. El que no es demócrata ni ho es ara ni ho seria abans.

   Suprimeix
  8. No m´ha comprés, o bé no em vol comprendre.

   Els plantejaments de complexitat i actuacions interdependents entre diferents departaments, estàncies i/o organitzacions poden ser tan complexos com un tinga ganes de complicar-los. Que em remunte a la definició fonamental de democràcia i que vosté la bé només "com a filosofia" em preocupa, i no poc.

   No és un tema fora de l´actualitat real. És un tema al que cal ficar el que cal, i deixar d´emprar tantíssimes excuses burocràtiques i administratives.

   No s´obsessione amb el model dels "Polis" Grecs. Parle de fonaments. Parle de fonament aplicats al segle XXI, no de vestir togues. ¿ Vol un eixemple de regeneració real i de fonaments democràtics més que vàlids ?

   TORRELODONES.

   Més clar, aigua.

   Salut :

   V.
   http://uvedevisente.blogspot.com

   Suprimeix
 2. Normal que Vidal parle del que ha fet. El PP te antecedents de govern a Tavernes. Jordi Juan no te historia, no te curriculim polític i en dos anys no ha fet res que no siga pujar impostos, reduir serveis, fer-se fotos i pagar events efimers a forasters.

  Un poc de paciencia. Deixe al PP que torne a governar i podrem comparar. Que vol? Que continue manant una persona que no ha guanyat les eleccions? No creu que Manolo Vidal es qui te l'obligació de manar per ser el més votat o vol que mane un bipartit que està en minoria.

  Lo dels pressupostos li ho pots dir al Cotorro que si que els te i segur que ni publica el teu comentari. Ells son aixi!!!

  Paciencia Uve, paciencia.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari