Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 23 de maig de 2013

Maria Sanfrancisco va participar al Campionat de Karate de Clubs a Guadalajara

La vallera Maria Sanfrancisco, que pertany al Club de Karate Salesianos, va participar els dies 18 i 19 de maig en el Campionat d'Espanya de clubs a Guadalajara.

El seu club va obtindre la medalla de bronze en una competició molt renyida, ja que allí es reuní el millor de cada comunitat. Amb molt d'esforç i diverses aparicions de Maria, el seu club Salesianos aconseguí la medalla de bronze.


8 comentaris:

 1. En nota molt que es filla d'un del PP ?

  ResponSuprimeix
 2. Serà filla de son pare i de sa mare no?. No sabia que les noticies sobre esportistes locals s'han de donar només si són de futbol o de basket. A tot això, els diaris que trauen noticies d'esport fan referencia a les preferències polítiques dels pares?
  On voleu que arribe la censura?

  ResponSuprimeix
 3. la verdad que si que soy del pp y de hace muchos años,pero hay que saber diferenciar una cosa de la otra, el que ha hecho ese comentario podia pensar un poco y no mezclar las cosas.

  ResponSuprimeix
 4. EL OBSERVADOR...

  Yo pensaba que en los tiempos actuales, el racismo, la diferencia de clases y todoas esas cosas que nos llenamos la boca en decir que no somos racistas, xenofobos y todo eso es falos.

  Creemos que eso es solo si tiene diferentes ojos, color o tamaño del P_ _ _ _ _, pero nace una nueva era, la de los descerebrados y racistas y que mezclan la calidad deportiva con las vinculaciones de sus progenitores.

  Entonces que hacemos aquellos padres que tengan hijos y que los padres tengan antecedentes de drogodependencia, adicciones y tal a sus hijos ya les ponemos en tratamiento.

  La educacion no es ir al colegio y sacarse el EGB, es algo mas que brilla por su ausencia señor primer comentarista.

  Me averguenzo de compartir planeta con usted.

  ResponSuprimeix
 5. Si fora filla d'un del bloc no l'haguereu tret

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Hi ha que ser ben tarros, per dir el que dius.

   1er els del bloc no lligen aci.
   2on ells no enviarien res aci perque diuen que es del PP.
   3er si ets del Bloc envia una info a vore si la publiquen.
   4t Hi ha que ser ben tarros per afirmar el que afirmes.
   5t Festeu mirar que si continues aixina et moriras i no niras ni al infern
   6t ten fique 5, perque es el que et queda de vore a JJ com alcalde.
   7t Que passara si van a jui per el tema del favarero, funcionari comdemnat JJ comdemnat i aixo es funcionari exclos de poder ser funcionari.
   8t Sumas si que sap sumar, pero plantejar no sap plantejar.

   Que sigues tan joios com una perdiu el dia 12 d'octubre.

   Suprimeix
  2. Amic, publiquem les notícies que ens envien i no mirem "color". N'hem publicat de ciclistes, de kick-boxing i d'altres. El nostre interés és posar de manifest l'esforç d'uns joves vallers i valleres que competeixen a altíssim nivell i que mereixen tot el nostre respecte.

   Suprimeix
  3. o siga que en la PAJARA, vull dir LA COTORRA, sols trauen noticies de fills del bloc? Demencial tú i el primer anònim. Vosatros vos descalifiqueu sols

   Suprimeix

Escriu el teu comentari