Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 15 de maig de 2013

Senyor alcalde, "que vinga, que vinga, que vinga la llum..."Esta part de la famosa “Cançó de la llum” del grup Al Tall és la primera cosa que se'ns ocorre quan, de nit, passem per zones del nostre poble que l'alcalde ha deixat a fosques.

Una de les zones que l'alcalde ha decidit deixar a fosques és el centre del Passeig del País Valencià. Tots els fanals de dins Passeig estan apagats i els bars, cafeteries i gelateries de la zona, que paguen per traure taules al carrer, veuen com baixa el nombre de clients per culpa de la seua decisió i els veïns se'n van a casa quan es fa de nit per la falta de llum i la sensació que es produeix. Perquè vas a assentar-te en una cadira o en un banquet si quasi no pots vore a qui està assentat amb tu? A Alguns els pot semblar romàntic o una bona excusa per a acostar-se a parlar a cau d'orella, però per a la majoria resulta una situació incòmoda i gens agradable.

Un regidor del govern que el senyor Juan dirigeix ha declarat en diverses ocasions que s'apaguen llums per a estalviar i en el pla d'ajust també van dir que estalviarien i el poble seria energèticament eficient. Senyor Alcalde: ni tot val amb l'excusa d'estalviar en la factura de la llum ni vosté ha dit encara quant s'ha estalviat.

Pensem que, amb esta mesura d’apagar la llum ha hagut i continua havent molt de perjuí per al benestar i la seguretat dels veïns i poc o cap estalvi econòmic ja que voste encara no ha fet cap nota de premsa ni cap vídeo subtitulat presumint dels resultats de l'apagada que va posar en marxa en els primers dies d'esta legislatura. I com no ha eixit vosté a primera plana del diari dient quant hem estalaviat, nosaltres simplement dubtem de que eixe estalvi s'haja produït. 

I mentrestant seguirem cantant..."Que vinga, que vinga, que vinga la llum,..."

5 comentaris:

 1. Va, no disimuleu, que de segur s'haveu quedat amb les ganes de continuar amb la cançò ...

  ResponSuprimeix
 2. Una mes de la secta...
  Es temps de pensar en fer algo mes...

  ResponSuprimeix
 3. Teniu tota la raó. El poble està fosc. Les zones on la gent pot anar a passejar com el Passeig Pais Valencia, Colom, Lepant o el Prado estàn a fosques i , d'altra banda, el poligón de l'estació te totes les faroles eneceses.

  El mon al reves: si no hi ha gent hi ha llum i si hi ha gent la apaguen.

  I del manteniment ja ni parlar. Un example: rodant l'ajuntament hi ha 15 focos a terra per iluminar la façana. A l'Ajuntament estàn tots els técnics, policies, gent de la brigada, funcionaris,... polítics. L'Ajuntament acaba de posar una maravillosa web per avisar d'incidències que costa 2.000 €/any.

  Amb tot el que acabe de dir. Sabeu quants focus dels 15 que rodejen l'Ajuntament funcionen? SOLS FUNCIONA 1 i ni ningú arregla els 14 que no funcionen i ni ningú apaga l'únic que funciona per a no fer el ridicul.

  Fa més qui vol que qui pot. Però açi ni volen... ni saben.

  ResponSuprimeix
 4. On està ara la ferramenta eixa tan xula per a notificar les incidències??

  ResponSuprimeix
 5. me gustaria saber como permiten aparcar caravanas i furgonas que solo se menean una vez al mes en la calle st juan bautista,si no hay sitio para los coches...gracias

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari