Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 16 de maig de 2013

Sobre el Pla d'Ocupació Local: donde las dan, las tomanHa arribat a les nostres mans una nota de premsa de Compromís-Bloc Gandia referint-se a les polítiques locals d'ocupació. L'hem llegida i, mira per on, sembla que els de Compromís veuen la palla en l'ull dels altres i no la biga en el seu. Ho diem perquè a Tavernes no s'ha posat ni tan sols en marxa cap Pla d'Ocupació.

Ací vos deixem la nota de Compromís-Bloc Gandia i la nostra. Donde las dan, las toman.

Les noves dades de l’atur del mes d’abril són molt negatives per a Tavernes. Que a la nostra ciutat al mes d’abril haja quasi 2.000 persones a l’atur és un fet molt greu. Des del Diari de Tavernes reclamem al govern del Senyor Jordi Juan que faça front a este greu problema i començe a desenvolupar polítiques d’ocupació i pose inmediatament en funcionament el Viver d’empreses que ell ha desmantelat. 

No ens val l’excusa de que l’Ajuntament no té competències en matèria d’ocupació. Si altres ciutats inverteixen en polítiques d’ocupació, la nostra també pot fer-ho; això si els governants tenen voluntat i ganes.

Hem valorat les dades de l’atur a Tavernes corresponents al mes d’abril, com unes xifres que tornen ha ser molt dures i molt greus, i que demostren que a la nostra ciutat cada mes que passa, lluny de crear-se llocs de treball, hi ha més gent sense cap tipus de feina. Concretament a Tavernes, s’incrementa en 44 aturats i ja s’arriba a dades tan escandaloses com les de quasi 2.000 persones sense cap ocupació.

El nombre d’aturats a la nostra ciutat és cada vegada més preocupant, el que demostra que un inmediat Pla d’Ocupació Municipal a Tavernes és necessàri.

Mentre l’atur puja a Tavernes, l’Ajuntament es dedica a apostar per polítiques d’events efímers i no fa front a les seues obligacions. Esperem que es deixe d’apostar per Festiverns o Cavalcades fastuoses i que es done resposta al problema de l’atur que és el més important en estos moments per als ciutadans de Tavernes.

El Senyor Jordi Juan ha d'analitzar la gravíssima situació de l’atur a Tavernes i actuar en conseqüència, per evitar que les xifres vagen en augment.

2 comentaris:

  1. Es veu que la xifra d'atur en els seguidors incondicionals de Jordi no és tan escandalosa i per això no li posa tant d'interés

    ResponSuprimeix
  2. El dit, molta pressentació de plan d'emprenedors i altres però de foment ni un grà .

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari