Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 4 de setembre de 2013

El bipartit Bloc-PSOE ninguneja l'oposició en el disseny de les Festes PatronalsNota de premsa del PP de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes vol denunciar que el bipartit encara no els ha donat a conéixer ni la programació ni el pressupost de les festes d'enguany.

Les festes de Tavernes comencen en 10 dies i, oficialment, encara no sabem res d'elles. “La falta de diàleg i de busca de consens dels regidors del govern de Jordi Juan ens han impedit ser particeps de la programació de festes d'enguany. Esta situació és extensible totes les àrees de l'ajuntament de les quals ens sentim exclosos a pesar de ser el grup polític més votat i amb mes regidors del consistori. Este és, en realitat, el tarannà del govern del senyor Juan que busca la imposició i la confrontació renunciant al diàleg i al consens amb el partit majoritari de Tavernes”.

“Ens han convocat una comissió informativa per a hui dimecres quan, segons ens hem assabentat, la programació ja està tancada i el llibre de festes imprés i a punt de repartir”. La falta de participació que oferix el govern de Jordi Juan als regidors de l'oposició creix exponencialment conforme avança la legislatura. “nosaltres ens preguntem perquè ens convoquen si ja està tot tancat i decidit?”

“La regidora de festes, Pilar Altur, ha d'explicar els motius pels quals no ha volgut informar l'oposició del seu projecte de festes per a enguany i ha impedit la nostra participació i les nostres aportacions al programa. La seua manera de gestionar i gastar els diners dels ciutadans en festes, cavalcades, festivern,… no és correcta i mostra una gran falta de tarannà democràtic i de transparència”.

Fa poc hem llegit en premsa les manifestacions d'un regidor del BLOC de Gandia en les que es queixava que, a un mes de l'inici de la Fira, encara no se'ls havia convocat a cap comissió de Cultura. Que dirien ells si els feren el que fa el seu company Jordi Juan que, a 10 de dies de l'inici de les festes, encara no ens ha volgut dir res de les festes de Tavernes?

3 comentaris:

 1. Pues mira que... esta gent no fa res bé!
  Piscina? Que va!

  Molta comunicació pero a l'hora de la veritat res.
  Era de esperar del tripartit.
  Riuen tots quan es parla del tripartit.
  De totes maneres promte s'aclarirà tot.
  Adeu!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bò, altres festes més i poques novetats,
   Lo de portar a Xavi Castillo ja cansa.
   O és que no poden variar un poquet?
   Com poden portar al mateix tio 3 anys seguits?

   No volen calfar-se el cap.
   Agafen el llibre de l'any passat i....
   Zass! a fer fotocòpies, perquè no camvia res.
   I ara ves tu i fes-los propostes oer a festes!
   Si és que d'on no hi ha, no es pot traure.

   Elimina
  2. Quin dia de festes ve xavi castillo???...perque jo no menterat o no he llegit be el programa.tampoc el vaig veure lany passat i us assegure que si havera vingut no mel havera perdut!!!

   Elimina

Escriu el teu comentari