Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 24 de setembre de 2013

El dissabte tindrà lloc el III Concurs de Paelles organitzat per la Federació de Falles de Tavernes

Doncs sí, les falles estan que no paren! La veritat és que les falles estan donant-li molta vida al poble, amb activitats, paelles, rifes, karts, teatres i altres. Per al proper dissabte dia 28 han organitzat el III Concurs de Paelles. Tindrà lloc a les 20h al pavelló multiusos. Per tal d'apuntar-se s'ha d'acudir al casal de cada falla, on podeu trobar les bases del concurs. Ràpid, que hui és l'últim dia per fer-ho!

El preu és de 20 euros i s'ha de cuinar amb gas butà. Al cartell teniu tota la informació. Ens haureu de disculpar la qualitat de la imatge, però és el millor que a hores d'ara hem pogut aconseguir.



19 comentaris:

 1. Que vixquen però que ens deixen viure24 de setembre de 2013 a les 13:30

  Donant-li molta vida o pensem que només elles són la vida? No paren, sí, però d'abusar. Abús en període de festes patronals, abús després de Festes, abús en l'època de presentacions, abús en Falles... Abús tot l'any. Que si el campionat mundial de truc, que si el concurs interplanetari de paelles, que si talle vies i agafe tot el carrer que em plaga "porque yo lo valgo", que si okupe la Casa de la Cultura durant mesos per a les desfilades de coentor, etc. Un no parar, efectivament!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Donen molta vida al poble? Tal vegada siga aixina per alguns, pero moltes vegades abusen tot el que saben i mes, i si algu no li agrada "ajo y agua".
   Estic totalment d´acord en vosté en el que diu al seu comentari, totalment.

   Elimina
  2. Que em dius de la penya taurina?

   Elimina
  3. Estes festes si que han sigut coentes. Si no arriba a ser per les falles i clubs... ni tata a la programació!

   Elimina
  4. Coent el cine que han fet a festes. Si és que a això es pot dir cine. Que venga dios i que lo vea... perquè jo no tornaré.

   Elimina
 2. Pues les falles no paren de fer activitats i em pareix molt bé. Trauen dinerets i es diverteixen, i iaxí poden pagar, per exemple, les verbenes i festes a les que tots o molta gent volem anar en falles. Perquè debaes no hi ha res.
  Si volem que haja monuments, discomòbils, verbenes i jaleo pel carrer el preu que hem de pagar és el que és. A uns els semblarà car, a altres com ami, no tant.
  Quin mal fa que haja presentacions a la Casa de la Cultura? Sí que és cert que ja podrien revisar lo de dissabte i diumenge i fer-ho d'alrta manera, però a mi no m'importa que la utilitzen. Supose que alguna cosa pagaran, com totes les associacions locals que volen utilitzar-la...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que hi ha desfilades de particulars i no puc anar a un concert o a una obra de teatre. (I no em digues ara que els festivals de música pregravada-karaokes multitudinaris i els sainets d'orxata i fartons que organitzen i ofereixen és música i teatre d'interés general.)

   Elimina
 3. Les falles hui per hui són les festes que més donen vida al nostre poble, li pese a qui li pese. No sols donen festa i color, deixen diners i donen feina al nostre poble. Floristes, perruquers, indumentaristes, ferreteries i un fum de botigues diverses que se'n beneficien no pensaran igual que tu.

  ResponElimina
 4. Per a coenta la penya taurina, si senyor. Que fan en tot l'any? Que organitzen?

  ResponElimina
 5. Totalment dacord amb el anonim de les 22:22.les falles mouen leconomia de molts negocis del poble.i si,cada comissio paga mes de 500 euros per utilitzar la casa de la cultura.....que visquen les falles!!!!

  ResponElimina
 6. Les falles se ho paguen tot els seu fallers no com la penya taurina que li paguem els bous amb els nostres impostos i la barra se la queden ells per als seus vicis.
  Com l'any passat la falla portal trea diners i no aportava res este any els taurinos li han llevat el negoci

  ResponElimina
 7. No m'estires de la llengua que lo de les falles i els bous no va per ahí. Les seues històries han tingut, perquè segons tinc entés anaven a posar barra en els bous i al final els van canviar les condicions. Qui sàpiga alguna cosa més que ho diga, que jo parle d'oïdes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, algo he sentit. Els van vendre la moto de que posaren una barra a cost zero... però després els obligaven a llogar un cadafal i barat no era. Este govern mareja la perdiu per a res.

   Elimina
 8. Para haser bien el amor hay que benir al sur26 de setembre de 2013 a les 12:53

  Si al final, com es veu, ací --al poble, al País Valencià, a Espanya--, tot és una qüestió de taulells --o "barres".

  ResponElimina
 9. Això serà, però lo que ha passat es lo que ha passat. La penya taurina ha posat barra per lucrar-se, i ausaes que ho hauran fet perquè per allí havia gent beguent (fea calor) i més que beguent, fumant... tabac i el que no és tabac.
  Però això és un altre cantar.

  Sí que dic que les falles crec que porten atre tipo d'ambient.

  ResponElimina
 10. De la lus y del color, mi tierra26 de setembre de 2013 a les 15:54

  Tota la raó del món. Només cal que et passes per algun dels barracons que planten quan són Falles i quan no ho són. Aigua mineral i regalíssia de bastó a manta.

  ResponElimina
 11. Cassalla i més cassalla, això porten les falles. Però tabac estrany jo no n'he vist tant com en el bous, que era una cosa descomunal... I ho dic jo i qualsevol que estiguera allí.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I la cassalla és millor que la marihuama??
   Perque sóc psicòleg, ho he estudiat, i puc dir-te que l'alcohol té més dependència física i psicoĺògica qur la marihuna, que es desconeguda...

   Simplement estes normes que volem posar les marca la societat. Perquè ens uns països si, i en altres no? Doncs que els renta econòmicament que algo siga legal o il.legal. Al fi i al estem parlant d'una planta que creix en ta casa...

   I jo he vist gent cinquentona particularment fallera que els agrada molt els polvets inhalats. Així que... Per a gustos colors... I anem a parlar del tema que pertoca no?

   Elimina

Escriu el teu comentari