Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 23 de setembre de 2013

Els joves socialistes i Compromís s'han retret que a la nit de les paelles uns i altres feren política d'un acte festiu

Hem trobat a un diari digital la següent notícia que ens ha sorprés perquè res no en sabiem. Sembla que ja corre també per Twitteresta informació i és que els joves d'ambdós partits en el govern s'han tirat de les orelles l'un a l'altre. Es tractarà de la primera mostra de desenteniment entre els dos grups polítics que fins ara estaven absoltutament mimetitzats? Serà només cosa dels joves? Es quedarà ahí o s'acabarà amb un marmoló als joves de cada partit?

Pensem que tal i com cuida Compromís la comunicació no pot ser un comentari que no estiga pensat, debatut i llançat en el moment que han considerat adequat. Tal vegada siga la tensió amb què es viu la vida política en minoria la que haja fet mella en ells. Tal vegada, que queda menys temps per a eleccions. I potser, ninguna de les anteriors. S'atreviran a dir alguna cosa els dirigents dels partits? Trancaran la baralla Juan o Borràs per acontentar les seues bases?

Jutgen vostés mateixos, ací els deixem el text publicat, en referència a la utilització d'actes de festes per fer campanya política.

"Les festes han trencat l’harmonia entre els dos grups que conformen el Govern Local de Tavernes. Els Joves del PSPV d’esta localitat han demanat formalment a Compromis-BLOC que demane disculpes als ciutadans de Tavernes pel fet que destacats dirigents locals vestien samarretes amb el logotip del seu partit mentre repartien els ingredients per a les paelles que proporcionava l’Ajuntament.
Per contra, fonts de Compromís han declarat que la vertadera politització de l’acte de les paelles ha estat “portar al secretari general del PSPV per a passejar-se i donar la mà als centenars de persones que participaven a l’acte en un clar gest de proselitisme que no pertoca en un acte festiu”.

6 comentaris:

 1. El blog dels Joves Socialistes de Tavernes ho va publicar abans.

  http://jovestavernes.blogspot.com.es/2013/09/festes-majors-unes-festes-per-tots.html

  Este és l'extracte de la polémica:
  Des de Joves Socialistes del País Valencià, volem destacar que aquestes festes son unes festes de Tavernes i per a Tavernes, on l’Ajuntament mitjançant els voluntaris reparteix a cadascun dels participants de les paelles un avio per a que cadascú puga elaborar la seua respectiva paella. Per aquesta raó la nostra agrupació creu que l’actuació que realitzaren membres destacats de l’agrupació local de Compromís-BLOC deixa molt que desitjar de l’esperit de les festes, donat que mai ningú havia repartit res en nom de l’Ajuntament duent cap insígnia o camiseta amb el logotip del seu partit, una coherència que el Comprimís-BLOC ahir va trencar.
  Per aquesta mateixa raó esperem que Compromís-BLOC demane disculpes públiques a la ciutadania, donat a la seua falta de sensibilitat, perquè l’acte de repartir el menjar de les paelles no és un acte per a fer apologies partidistes de cap tipus.

  ResponElimina
 2. Un diari digital local, reconegueu-ho : Quadern de Reflexions .

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ningú no ha comentat res al respecte d'aquest blog que dius, amic. Ningú no dubta de l'esforça que fan (i fem) per llençar debats, idees i comentaris sobre el que succeiex al poble.

   Elimina
 3. Un 10 per a ells. I un 0 per a Victor Borràs que els ha deixat en l'estacada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Evidentment que si el PSOE de Tavernes ix a flot será gràcies a estos joves. Us anime a continuar en esta linia de denuncia (tant a un costat com a l'altre). Haveu demostrat molta valentía d'enfrontar-se als vostres socis de govern, que se'n estàven passant ja de la ratlla. Donar suport no significa donar-los carta blanca per a fer el que vullguen.

   Elimina
  2. No crec que siga molta valentía ni molt gran l´enfrontament dels joves socialistes en els del Bloc. El psoe, desgraciadament, te poc a dir i a fer, esta totalment cremat. La prova la tenim en que els regidors socialistes son vasallos molt sumissos respecte al Bloc. El jefe, Borràs, calla per no posar en perill el seu sou, Carmen no es mereix el despreci i la marginació que li fan i Pilar Altur ni punxa ni talla.

   Elimina

Escriu el teu comentari