Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 18 de setembre de 2013

Esta nit toquen somriures de la mà d'Eugeni Alemany

Esta nit a les 23h hi ha previst a la plça un espectacle que esperem que resulte refrescant. Més que res, per a que ens desperte a tots d'estes festes des de fa tres dies soporíferes, especialment per als joves. A vore si aconseguim superar l'èxit del parell de desenes de persones que hi havia anit a la plaça. No li resultarà difícil això a Eugeni Alemany, d'això n'estem segurs.
Molts el coneixem pel magnífic programa de Canal 9 "Trau la llengua", però resulta més fàcil que presentar-lo nosaltres, que ho faça ell mateix (extret del seu lloc web):

Em diuen Eugeni Alemany, sóc de Sueca i fa anys que treballe a la tele (Telecinco, Cuatro, Antena 3, Canal 9…). He sigut guionista, reporter, presentador, he llogat “patinets” a la platja de El Perelló i ara, a més, faig espectacles teatrals. Gràcies a la meua feina he estat a molts llocs diferents i he conegut a tot tipus de gent. He informat de molts tipus d’esdeveniments: des de reportatges de cinema com els Oscars, Cannes, Sundance… a competicions esportives de primer ordre com finals de Champions, Roland Garros… passarel·les de moda internacionals com la de Milà, Roma, París… i, a més, he fet la guitza a polítics de tot signe ideològic en programes com “Caiga Quien Caiga”. Amb Gallardón, més que la guitza, quasi vaig estar apunt de pegar-me un morrejó. Igual, si ens l’haguerem pegat, ara seria ministre. 
Hi ha qui després de viure moltes coses decideix escriure un llibre amb les seues memòries. Jo m’estime més contar-les. Primer perquè encara estic viu i em continuen passant coses i eixes coses les vaig afegint a cada nova funció. I segon, i més important, perquè hi ha gestos, moviments o cares que si no els explique en persona perden tota la seua força. D’alguna manera la meua vida s’ha acabat convertint en un gran ‘en directe’.

No sabem amb certesa el títol de l'espectacle que ens portarà aquest suecà, però suposem que serà "T'ho dic sense acritud". Siga com siga, esperem que la seua gràcia i energia òmpliga les cares de tots de somriures d'orella a orella.

2 comentaris:

  1. una sonoritzacio nefasta. des d'on estava jo no se li entenia res de res.

    ResponElimina
  2. La frase del cartell de l'espectacle és de J.J. "sense acritud". Sembla que també els dos fan riure...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari