Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de setembre de 2013

Karina Vercher denuncia que PSOE i Compromís comencen el curs escolar de Tavernes amb una retallada del 96% en la partida de material escolarNota de premsa de la regidora Karina Vercher

Karina Vercher afirma que l'alcalde Jordi Juan ha incomplert la seua promesa de restaurar la partida de 25000 euros de material escolar amb el que pot deixar sense ajudes a més de 200 xiquets del municipi.

La regidora progressista Karina Vercher ha denunciat que PSOE i Compromís han començat el curs escolar de Tavernes amb una retallada del 96% en la partida pressupostària dedicada a material escolar. Vercher ha recordat que al mes de juny el govern del nacionalista Jordi Juan va exigir retallar aquesta partida per poder dotar de pressupost suficient altres partides pressupostàries prometent la seua recuperació posterior.

Karina Vercher afirma que l'alcalde Jordi Juan ha incomplert la seua promesa de restaurar la partida de 25000 euros de material escolar amb el que pot deixar sense ajudes a més de 200 xiquets de Tavernes ja que cada família sol gastar uns 125 euros a l'any en material escolar. Segons Vercher "fins al moment el govern minoritari de socialistes i nacionalistes no ha presentat cap modificació de crèdit per recuperar aquesta partida pel que no es podrà atendre a les famílies que necessiten ajuda per a material escolar sense disminuir els diners destinats a ajudes socials" .

Karina Vercher ha exigit a Jordi Joan la recuperació de la partida de material escolar per al proper plenari d'octubre tot i que considera probable que l'alcalde torne a vetar de forma antidemocràtica l'augment de despeses socials .

Finalment, la regidora progressista ha lamentat que Jordi Joan haja decidit ser l'alcalde dels sous indiferents a la crisi i de les retallades socials en lloc de ser l'alcalde de tots els vallers. Karina Vercher ha afegit que "a mi m'ompliria de tristesa ser l'alcalde de les grans despeses en sous i en actuacions d'artistes afins i passar a la història de Tavernes per deixar a desenes de xiquets sense beques de menjador i sense ajudes de material escolar".

2 comentaris:

  1. M'encanta aquest blog! És genial, m'ho passe bomba llegint-vos! Seguiu així hahahah

    ResponElimina
  2. K.V = D.E.P. de la política

    ResponElimina

Escriu el teu comentari