Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 25 de setembre de 2013

La Guàrdia Civil ha desmantellat dos punts de venda de droga a Tavernes i a CulleraNotícia del Periòdic

Des de fa unes setmanes, la Guàrdia Civil venia investigant a un individu per la seua suposada implicació en la venda de cocaïna i altres substàncies des d'un domicili de Cullera. D'aquesta manera es va iniciar l'operació PRAGA l'objecte de la qual era aclarir i detenir els suposats responsables d'aquesta activitat il·lícita.

Fruit de les indagacions realitzades es va poder descobrir que aquesta persona no només venia la droga a la comarca de la Ribera, sinó que també es dedicava a proveir a un altre individu que operava a la comarca de la Safor, concretament a Tavernes de la Valldigna.

Per tot això, el passat dia 22 de setembre, la Guàrdia Civil va iniciar la fase d'explotació de l'operació que s'ha saldat amb la detenció de dos homes de 40 i 38 anys, de nacionalitat txeca i espanyola respectivament, com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

En el marc de l'operació s'han practicat registres en dos domicilis relacionats amb els detinguts on s'han intervingut un total de 700 grams de cocaïna, dos vehicles d'alta gamma, una motocicleta, telèfons mòbils, 6.000 euros en efectiu, i tot tipus de útils i eines per a l'elaboració de les dosis.

Amb aquesta operació, la Guàrdia Civil ha desmantellat dos importants punts de venda de droga a les localitats de Cullera i Tavernes de la Valldigna, que operaven a les comarques de la Ribera i la Safor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari