Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 4 de setembre de 2013

Les Noves Generacions de Tavernes inicien la campanya de recollida de material escolar "Quan compres, pensa en Tavernes"

Nota de premsa PP de Tavernes

Les Noves Generacions de Tavernes han iniciat aquest dilluns la campanya “Quan compres pensa en Tavernes”, la qual persegueix una doble finalitat: promoure les papereries i  impremtes del poble i obrir la porta de la solidaritat un mes tant dur com és setembre.

Hem de recordar que Tavernes som tots, veïns i veïnes, associacions, comerços i entitats, i recolzant-nos els uns als altres podrem créixer junts, tant econòmicament, com humanitàriament”, assenyalen els joves populars

Tavernes compta amb nombroses papereries i impremtes on fer les nostres compres necessàries per començar aquest nou curs que va a iniciar-se. “No hem d'acudir a cap establiment de fora del poble per comprar aquests dies els llibres, llibretes, llapis, pintures, i altres utensilis que els més joves necessiten per acudir de nou a les aules. Aci a Tavernes, al costat de la nostra casa, trobem uns grans professionals del sector que ens assesoraran en tot alló que necessitem adquirir, amb una excel·lent atenció i unes magnifiques ofertes, oferint uns productes de gran qualitat."

No obstant, no totes les families corren la mateixa sort. Per a molts dels nostres veïns és una gran tasca poder aplegar a final de mes, i si el més es setembre, la situació empitjora ja que els més menuts han d'anar de nou a l'escola, i per a molts es dificil adquirir el material que els seus fills necessiten. 

La campanya “Quan compres, pensa en Tavernes” ha estat organitzada per tal d'afavorir tambe la solidaritat. Als distints comerços que es dediquen a la venta de material escolar han estat repartides unes caixes on qui vullga pot deixar un utensili, ja siga nou o utilitzat. El material escolar que siga recollit serà entregat a les distintes ONGs locals per tal que es distribuixca entre aquells que més ho necessiten, i que la despesa que suposa la compra de material escolar siga més lleugera.

Segon indiquen les Noves Generacions del PP, “pensem que la campanya “Quan compres, pensa en Tavernes” és una bona forma d’ensenyar als xiquets que no tothom té els mateixos recursos, i que cal ser solidaris amb la resta de xiquets, i que de segur, els pares d'aquests els compraran el material necessari a la nostra ciutat.

Per últim, els joves populars han volgut donar les gràcies a tots els comerços que han col·laborat, ja que sense ells aquesta iniciativa no havera pogut tirar endavant.

1 comentari:

  1. ¿y que pasa con los columpios, que ha sido volver a tavernes y tanto los del paseo colon (frente a restaurante chino) como los que hay detras de la "piscina cubierta", todavia no han sido repuestos, y algunos llevan mas de 1 mes desaparecidos?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari