Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 24 de setembre de 2013

Per fi s'han pintat els passos de vianants dels voltants dels centres educatius

L'Ajuntament està anunciant que ha millorat la senyalització horitzontal dels voltants dels centres educatius del poble. Ens sembla que és una cosa que resultava ja indignantment necessària i resulta molt important atés el nombre de menuts i majors que els utilitzen.

No obstant, volem posar l'accent sobre que aquestos passos de vianants no són els únics que estan en mal estat de conservació al nostre poble. Per qualsevol carrer, passeig Colon o del País Valencià, podem vore com la gent passa "de memòria" pel lloc on un dia hi havia pintat un pas de zebra.

El cas és que ens fa gràcia que s'haja d'anar a culleradetes pintant els passos de vianants quan l pressupost municipal hi ha (millor dit hi havia) una partida de 200.000 euros per a la millora del mobiliari urbà la senyalització del poble, que apareix plenari sí plenari no per a fer modificacions de crèdit i destinar eixos diners a altres coses.

Què curiós, això no ho diu la nota del senyor Evarist, ni tampoc diu d'on han eixit eixos diners, que tenen des des de la legislatura passada. És una vertadera llàstima que havent diners destinats a eixa finalitat, el mobiliari urbà i senyalització (tant vertical com horitzontal del poble) estiga com està.

De vegades (massa vegades) ens fa la impressió que el conte de que "no hi ha diners" a les arques municipals no quadra. S'han pintat els passos de vianants dels centres escolars, sí; però l'any passat, durant el curs escolar estaven ja quasi esborrats. És una despesa necessària? Sí. S'ha retardat massa? També. A vore si el govern municipal està més atent a eixes necessàries actuacions de conservació i no tarda mesos i mesos en actuar.
En tot cas, podem dir que per fi s'han pintat els passos de vianants, i això és una bona notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari