Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 14 de setembre de 2013

Tavernes en festes!

Hui hem començat a viure les Festes de Tavernes de 2013, i ho hem fet com de costum: amb la magnífica festa que suposa el concurs de xarangues.

Este concurs, en la seua novena edició, ha omplerti de marxa, música i humor els carrers del poble i, sobretot, la Plaça Major. Set han estat les xarangues que s'han acostat fins a Tavernes per tal de concursar buscant els 1000 € del primer premi, que finalment se n'ha anat a Sueca, amb la Xaranga C-25. L'organització ha volgut remarcar que ha estat unn concurs extremadament renyit, on només ha hagut un punt de diferència entre el primer i el segon qualificats (Xaranga Kriptonita, de Cullera). Amb tot, una jornada festiva marcada pel bon ambient a la Plaça i àmpliament recomanable per a tot aquell que no hi haja assistit encara mai. L'any que ve ja ho sabeu.

A vora migdia el senyor Juan ha donat per iniciades les Festes amb el pregó, després del qual ha tingut lloc la tradicional mascletada.

Vallers i valleres: estem en festes! A gaudir!

1 comentari:

 1. Ahir diumenge agafem el nostre gos i anem a un acte de festes de Tavernes, l'exhibició de gossos.
  Es feia per primera vegada, pero que primera vegada, amb un presentadors pesat sexista i que sols va tindre ulls per les xiquetes jovents i per el gos del senyor alcalde.
  cinc hores sentint les seues tonteries i al final el gos no va poder participar amb altres sis gossets mes per que no es van cridar, explicació del jurat, que ja s'apanyaren que aixó s'ha acabat.
  Jo per la meua part crec que quant s'organitza qualsevol activitats o acte on col.labora l'ajuntament i altres empreses es mereixen un
  respecte de cara a les seus negocis pero mes respecte es mereixen eixes persones que amb els seus animalets estigueren cinc hores esperant per mostrar-lo i van sentir con unes persones que no mereixen estar organitzant estos events els van tractar tan malament. aixo sense parlar de la gran quantitat de gent que va acudir i va tindre que escoltar totes les tonteries que soltava el presentador i poc a poc es varen quedar ells sols.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari