Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 de setembre de 2013

Unes festes... diferents?

El cap de setmana va ser mogut però ahir ja no es respirava l'ambient festiu a Tavernes. El dilluns, l'escola i el treball van lluir amb tot el seu esplendor pel matí, només lleugerament ennuvolat per les paelles per a la gent major i l'entrega de premis del tir i arrossegament a primera hora de la vesprada.

La vesprada, silenciosa pels carrers, sense res per a menuts ni mitjans ni majors. Un dia de festes descafeinat on sembla que l'única idea per part de la regidora de festes era "cobrir expedient" i passar a l'endemà (hui) el més ràpid possible.

Hui, per contra, s'ha dipositat tota la responsabilitat d'aconseguir una jornada digna de les festes de Tavernes en diversos clubs esportius principalment. Una eixida que pot resultar airosa per a la regidoria de festes, però que, tot i l'esforç i empeny de les associacions, no aconsegueix transmetre als carrers de la nostra localitat un vertader ambient de festes del poble. Sabem que això és tasca, en primer terme, de tots nosaltres els veïns; però una gran pes per a que això siga realitat és de l'ajuntament, qui ha d'impulsar la festa. I per ara (i esperem equivocar-nos perquè queda encara molta setmana per davant) ni està ni se le espera.

7 comentaris:

 1. Xé que anit el cine estava plé. Hi havien moltes caires buides pero es perqué en possaren massa.

  ResponElimina
 2. Estem en festes?

  La programació l'han fet amb els peus.

  O no hi ha cap acte o estàn solapats.

  Esta vesprada han programat 4 actes esportius al mateix temps. Tots per al mateix tipus de public que no pot acudir a tot.

  ResponElimina
 3. Anit una pelicula uruguaya per a una minoria. Abans els artistes locals omplien la plaça de gom a gom però els del bipartit no pensen en la majoria que vol divertirse amb actes més populars.

  ResponElimina
 4. QUE FORT BAIXAREM A PEGAR UNA VOLTETA I EL DESPAGO VA SER MAYOR NINGU PEL POBLE.

  ResponElimina
 5. el programa fatal,i ara volen un dia de festa local en la semana de festes,pero no para dedicarlil al CRISTO NI A LA DIVINA AURORA ,sino para preparar els disfrasos.QUE FORT ,NO ENTENC RES DEL BIPARTIT

  ResponElimina
 6. Anit vaen fer una película en ingles subtitulada en castellà. La Plaça estava buida, Tots els bars estaven tancats. Quin desgavell. Si volen fer algo per a minories que vajen al Moli però a festes hi ha que fer activitats per a la majoria com artistes locals, varietets, comics, .....

  ResponElimina
 7. Encara recorde a Jordi parlant de que les festes necessitaven un canvi. Arrea canvi! 3 anys igual!
  I mentrestant molts, de viatge.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari