Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 d’octubre de 2013

Dissabte podem ajudar un poc a Cáritas acudint al teatre "Un Dios salvaje"

Hem rebut la següent invitació que volem compartir amb tots vosaltres perquè pensem que de segur pot resultar ben interessant.
 
Es tracta de l'obra de teatre "Un Dios salvaje", que tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre a les 20h a la Casa de la Cultura. A banda de l'interés de l'obra com a tal volem recalcar que els diners recaudats (l'aportació mínima será de 5 euros) aniran íntegrament destinats a Cáritas Interparroquial per a ajudar a aquelles persones que estan lluitant cada dia i en primera persona per sobreviure a la crisi que estem patint.
Vos deixem ací una sinopsi de l'obra:

 "Un Dios Salvaje "de Yasmina Reza, explica la història de dues parelles. El fill d'una d'elles, d'onze anys, li ha trencat dues dents al fill de l'altra en colpejar amb un pal, i ells es reuneixen per tractar de resoldre el més civilitzadament la situació. Però el que comença sent una vetllada molt políticament correcta es converteix amb el pas dels minuts en un autèntic volcà on tots carreguen contra tots, i on els quatre treuen aquest déu salvatge que l'ésser humà porta dins.
Yasmina Reza, mestra com pocs en el joc d'aliances dels personatges, capaç de crear coses contradictòriament coherents sobre l'escenari, dissecciona amb humor negre i exquisida tècnica la recreació d'aquesta batussa, de vegades, marital, altres, sexual (referint-nos a la temuda i clàssica lluita de sexes) i, sobretot, individual. Revelarà la veritable i violenta relació de cada un dels seus personatges amb els altres i també amb les seues pròpies frustracions en aquest món regit per la convenció i les normes socials.
 

3 comentaris:

 1. On es poden comprar les entrades?

  ResponElimina
  Respostes
  1. En las taquillas del Mestalla. Xe, por favor, ¿dónde te parece que las podemos comprar? En las cajas del Mercadona. (Ahí sí que se podría haber hecho un buen teatro-cine. De hecho, ya lo teníamos.)

   Elimina
 2. En el estanc de la plaça

  ResponElimina

Escriu el teu comentari