Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 14 d’octubre de 2013

El Camí Solidari per les Enfermetats Estranyes ha passat hui per Tavernes

Hui ha estat a Tavernes Víctor Cerdà. Molts no el coneixereu, però bé que mereix la pena. Aquest brigadista forestal està fent una carrera solidària per 266 pobles de la província recolzant FEDER, la Federación Española de Enfermedades Raras. Farà un total aproximat de 1800 km repartits en 31 etapes per tal de difondre, sensibilitzar i apropar a tot el món les erròniament denominades "enfermetats estranyes" per a que arriben a rebre les mateixes ajudes i atencions que la resta d'enfermetats.

Cerdà ha eixit a les 9 del matí des de la plaça major i es dirigia cap a Favara. L'etapa de hui havia començat en Benifairó poc abans i té previst arribar fins a Cotes després de passar per poblacions com Corbera, Alzira, Carcaixent i La Pobla Llarga, fent un total de 56 km.
Víctor va acompanyat per la Caravana Solidària, en que membres del seu equip Cazarettos ofereixen informació sobre les enfermetats estranyes i la manera de participar activament en aquest event.


Editem dimarts:
En arribar a l'Ajuntament se li va fer entrega d' una acreditació que constatava el seu pas per la localitat. A l'acte van assistir l'alcalde Jordi Juan i el regidor popular Salvador Sansaloni. Després d'intercanviar opinions van reanudar la marxa cap a altres pobles. 
Salvador Sansaloni va voler col.laborar amb aquesta iniciativa acompanyant a l'ultramaratonià Víctor Cerdà durant 27 km, recorrent Favara, Llaurí, Corbera i Alzira. Amb aquest gest va voler constar la importància de seguir treballant per donar difusió de les malalties denominades "rares". Tots els diners que estan arreplegant-se en aquesta iniciativa van íntegrament per a la federació espanyola de malalties rares "FEDER", a la qual perteneix Sansaloni a causa de una poc freqüent malaltia que li afecta a la vista.
6 comentaris:

 1. Enhorabona a Victor cerda, per la seua iniciativa. Gracies per col·laborar en tots els que patim enfermetats extranyes o poc conegudes o poc parlades.

  Aixo que fa el Sr. Cerda, es caritat y corresponsabilitat un deu amic.

  I a tu Salva simeon, una vegada mes donat el do de pit, una persona entrega al demes i educada per a entregarse als demes, eres la persona que conec mes solidaria amb mes bon cor que puga caminar a tavernes (sense desmereixer a ningu), Tu tambe saps el que es patir una enfermetat dura com la teua, i has fet la marxa al costat de Victor cerda, un "malalt" corrent per als demes.

  Salva un 10.

  I altra coseta que no puc d'eixar de dir, els amics son aquells que posen el seu nom i fan de tot per a que les notes de prensa siguen del color que siguen no falten a la veritat. A tu amic de Salva, si a tu no dire nom perque tu i jo sabem qui eres i et dius amic de salva, i has d'eixat que se publique algo falsejant la veritat, aixina es com els amics se donen la ma i ajuden a caminar.

  Festeu voret senyor A.....

  ResponElimina
 2. Veig que un regidor o ciutadà per pròpia iniciativa és solidari i a més fa un esforç important donades les seves circumstàncies. També veig que l'alcalde es dóna compte d'aquest fet atès que reb a ambdós a la porta de l'ajuntament. No entenc una nota de premsa per part de l'ajuntament que no faça cap menció a aquest fet. És aquest Ajuntament el que demana transpariència? Jo el que li demane és neutralitat i imparcialitat en les notes de premsa i comunicacions, perquè aquestes, les paguem tots. Quanta manipulació. Que poca sensibilitat i respecte.

  ResponElimina
 3. Se que estava Salva Simeón perquè ho digueu vosaltres. En la noticia que he vist en la web municipal no nomena ni que Salva va rebre al corredor solidari ni que el va acompanyar 27 km fins arribar a Alzira.
  El que si que trau la noticia és una foto ben gran de l'alcalde saludant al corredor i resaltant que Jordi el va rebre però del bo de Salva res de res. Està ben clar que el gabinet de premsa és exclusiu de l'alcalde i del BLOC.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mala publicitat s'arrea el bloc a costa del poble. Conten el que volen i com ho volen.

   Elimina
  2. Solc seguir este blog i, per favor, estic CANSAT de comentaris tan abslutament buits de fonament com el de les 16.05.
   I mira que no em considere del Bloc, eh...

   Elimina
  3. Cadascú que diga el que vullga i quan vullga. O vols passar-te pel forro la llibertat d'expressió? Doncs t'has equivocat de blog, això és el "pardalot".

   Elimina

Escriu el teu comentari