Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 3 d’octubre de 2013

L'ajuntament busca espai per canviar la Policia de lloc, amb un cost de 2700 euros al mes. I ens preguntem: això ara? això per què?

El govern municipal està mirant d'arrendar un espai per a ubicar les dependències de la Policia Local. Resulta que aquest fet va ser un dels desencadenants de la disolució del tripartit, ja que es va posar sobre la taula que el govern de Juan tenia una peculiar forma d'atendre les necessitats de la ciutadania. Recordem que es va negar a augmentar la dotació detinada a Serveis Socials, mentre proposava una despesa de 40.000 euros per a llogar un espai per a la Policia.

Pensem que lluny, molt lluny queden les necessitats dels ciutadans. No és de primera necessitat la reubicació de les dependències de la Policia. Sabem que parlar de les necessitats de qui no arriba a final de mes pot resultar recurrent, però podem parlar també de necessitats més evidents per a la totalitat de la ciutadania com la millora o substitució del sistema elèctric dels semàfors o una millora en la pavimentació dels carrers. Estem els veïns de Tavernes realment disposats a pagar un màxim de 2700 euros mensuals? No som policies, però pensem que no és una necessitat urgent ni patent eixe canvi. 196.000 euros en cinc anys.
Es necessita realment esta despesa? Perquè a més del lloguer caldrà habilitar l'espai per a que s'ajuste a l'ús, a banda de que mentre paguem eixos 2700 euros al mes hi haurà espais sense ús, buits a l'Ajuntament a les actuals dependències.

Aquesta mostra de destrellat incomprensible ens fa pensar que el govern està ansiós per inaugurar el que siga i poder fer-se una foto amb un projecte que no haja estat iniciat per l'anterior legislatura. És possible que la falta d'idees econòmicament assequibles i viables planeje sobre el despatx del senyor Juan? Sembla que sí. 

Una vertadera llàstima. Un govern en minoria, que ho està entre d'altres raons per aquesta decisió, mostra el seu poc talant de consens anant "a la seua". Una decisió econòmicament trascendent lluny dels ciutadans. Però què li anem a fer. La batalla en solitari del senyor Juan sembla no tenir fi. Fins a quan fugirà del consens i del treball conjunt de les forces polítiques pel poble?

13 comentaris:

 1. No son 2.700 €/mes son 2.700 € més IVA = 3.267 €/mes. Jordi va a gastar 40.000 € a l'any en alquilar un local que el poble no necesita i en un moment de crisis.
  I despres tindrem (l'ajuntament que som tots) que amoblar el local, fer obres, camares seguretat,.... fara falta més personal,.....
  Que va a costar el nou caprixet de Jordi?
  Per que no informa al poble?
  Al poble no li fa falta un nou local per a la policia local. Al poble li fan falta inversions productives que donen treball a la gent que està a l'atur i no esta barbaritat.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per que no diu tambe en el diari q durant el mandat del Pp este li pagaba a FGB mes de 40000 eur a esta empresa per el simple fet de tindre els cotxes q la grua dells s'endua tambe ( tot sa de dir q fa un molt bon servici), i q supose q seguirem pagat. Crec q una bona manera de ahorrar es buscar eixe lloc q volen i ahorrarse eixos dines pues posarien els cotxes en eixe lloc. Li done tambe la idea q igual q fa en el cotxes de policia adquirisca una grua municipal per q els dines dels enganxes vagen tambe a parar al tots els ciudadans. CELEBRE LA IDEA. COMPROBEU I VOREU Q MOLS POPLES GOBERNATS PER EL PP JA HEU TENEN FA TEMPS.

   Elimina
  2. FGB s'endua cotxes?
   Adquirir una grua municipal seria altra ruina.

   Elimina
 2. Allà on vas veig descontent amb el govern de Jordi. Li cauen pals per tots els llocs i no m'extranya amb idees tan descabellades com estes

  ResponElimina
 3. A eixos 2.700 € cal sumar-li altres 3.200 € del renting dels dos cotxes de policía, que fan un total de quasi 1 milió de les antigues pessetes (70.800 € a l'any).
  I després no tenim diners ni per a beques de menjador ni per a material escolar dels més necesitats.
  I això es governar per als d'esquerres?

  ResponElimina
 4. El que se podria proposar es fer una enquesta sobre si fer o no fer aquesta inversió.

  Que siga el poble del País Valencia qui diga el que vol per a la seua Policia.

  A Catalunya el poble vol decidir per la seua alliberació del poble espanyol, ací que el poble prenga eixa decisió, una enquesta com la de la guarderia, per vore que fem i com o fem.

  Però jo no entenc per a que collons volen unes noves dependencies, que els falta de necessitat ulterior per a que on estan ara no siga viable continuar.

  Si no vuig donar la raó, però al final serà veritat que sols volen construir algo ells, per fer-se una foto totalment BLOC TAVERNES - psoe tavernes.

  ResponElimina
 5. Fa quatre dies vaen fer noves dependencies per a la policia dins de l'ajuntament i ara ja no valen per a res?

  ResponElimina
 6. Que es posen al pàrking, que hi ha espai de sobra i matem dos pardals d'un tir. Pàrking vigilat 24 hores.

  ResponElimina
 7. Eugenio, posa orde en esta desoposicio!

  ResponElimina
 8. ANONIMO DEL 4/40.

  No entiendo que pinta Eugenio en esta noticia, y la oposicion o la desoposicion.

  Que narices pinta aqui Eugenio, si el alcalde es Jordi Juan, la oposicion es Manolo vidad.

  Que reclamas a Eugenio, un poco de seriedad porfavor.

  ResponElimina
 9. 2.187 parats a Tavernes i Borràs gasta 196.00€ en algo tan improductiu com un alquiler en lloc de gastar en coses que formen o donen treball a alguna de estes 2.187 persones.
  Com ells tenen bons jornals no pensen en els que no tenen jornal.

  ResponElimina
 10. L'ajuntament vol posar en el nou local el diposit de vehicles que retira la grua i aixi estalviar el que paga al propietari lloc on es depositen actualment el cotxes retirats. Els diners que estalvia els vol gastar en l'alquiler del nou local amb el que no hi ha cap estalvi i després pujaran les despeses de personal i funcionament.
  Per què no depositen els cotxes retirats per la grua en el parking i aixi el parking estarà vigilat i obert les 24h i tindrà més ingresos pels cotxes dipositats i per l'increment d'usuaris degut a que està més temps obert.

  ResponElimina
 11. He llegit el plec que hi ha a l'ajuntament i aixi és com van a baremar l'adjudicación per al local de la policia (puntuació màxima 100 punts):
  Preu: 40 punts
  Proximitat carretera: 25 punts
  Plaques solars 4 punts
  Tractament ignifuc: 4 punts
  Eficiencia energetica: 10 punts
  Instal.lació elèctrica: 4 punts
  Aire condicionat: 4 punts
  Protecció incendis: 4 punts
  Acabats interiors utils: 5 punts
  Total 100 punts

  Pareix extrany que no puntue:
  Oferir un solar més gran, o un parking més gran, unes oficines més grans o més i millors accesos.
  Oferir fer les obres necesaries per adequar el local.
  Oferir el servei de la grua.
  Oferir una opció de compra.
  Oferir un contracte de lloguer a més llarc plaç.
  Accesibilitat per a minusvalits.

  El preu és només un 40% de la baremació i no considera valorar cap millora que puguen oferir els posibles interesats.
  Està ben clar que han fet un tratje a medida.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari