Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 9 d’octubre de 2013

Tractat al ple de l'Ajuntament: L'enèsima proposta de consens al plenari de dilluns passat

El plenari de dilluns passat es va allargar fins les 11 de la nit i és que l'ordre del dia tenia ja una bona quantitat de punts que, amb un mínim debat, ja pressatgiaven que no acabaria prompte.
 
D'entre tot el plenari, que anirem comentant amb vosaltres, ens quedem amb un fet que la ciutadania esperem que siga veritat per fi, tot i que ens costa creure que siga possible. Parlem de l'intent de consens entre les forces polítiques en l'oposició i l'actual govern en minoria.
En una de les intervencions en precs i preguntes del portaveu popular es va posar sobre la taula aquest fet: la necessitat pel bé de tots d'arribar un consens, a sentar-se a parlar i a arribar a acords sobre temes concrets. El debat entre l'alcalde i el popular Vidal va tocar temes com el plenari extraordinari sol·licitat i unes reunions de treball que mai han estat convocades. "Fuego cruzado" després del qual esperem un canvi real en les actuacions del nostre poble.
 
El cas és que tenim un govern que no pot fer moltes coses per ell mateix perquè està en minoria (recordem que seguim amb el pressupost de 2012 prorrogat) i una oposición que intenta per tots els mitjans participar de les decisions de l'ajuntament i no trova la forma. I mentrestant, casa per agranar.
 
Seria vertaderament una bona notícia per a tots que eixe consens i eixa voluntat d'arribar a acords fora una realitat. El primer que eixiria beneficiat seria el nostre poble, n'estem segurs.

8 comentaris:

 1. Per molt bona voluntat que pose el PP en buscar consens amb Jordi Juan ho veig molt dificil per no dir imposible. El seu entorn no ho vol i el seu ego no tampoc.

  ResponElimina
 2. El bloc no vol res amb olor a pp... per molt bona voluntat dels seus components.

  ResponElimina
 3. Ni bona voluntat ni històries. Com es pot demanar consens quan s'ha posat un contenciós administratiu contra l'ajuntament?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Contra l'ajuntament no, ha sigut contra Jordi Juan pel seu totalitarisme.

   Elimina
 4. Porta el Sr. Jordi demant consens mes temps que alcalde es.

  El primer pas per a trobar el consens es donar se compte que el necesites, com el aire per a respirar, algo que el sr. Jordi no se dona compte, o perque es ceg o perque li tapen la boca i els ulls.

  Si jo vuig un acord amb algu i d'eixe sobre la taula una reunio, no soc jo qui la de recordar i demanr cada setmana, es el alcalde el que te que dir dema a tal hora en tal lloc, pero desde el inici de la minoria, parla de consens i no ha fet res per quedar amb ningu, sols de boqueta i quant a un se li unflen les pilotes pues pren la decisio mes correcta per a fer que se done compte que te que dir dema a tal hora ens vegem i quan ell (el alcalde) done eixe pas, sera quant podra reclamar que li lleven el contencios.

  Pero el Sr. Jordi sempre demana que siguen els altres el primers, el que algo vol algo li costa i el Sr. Jordi vol algo pero no vol els costos de eixe voler en enteniment.

  Es un boca solta, parla molt pero sempre vol que siguen els altres els primers.

  Per una vegada que siga ell el que done la paseta endavant.

  ResponElimina
 5. Después de presentar un moción de censura se quiere consenso?. Si el PP quiere consenso por el pueblo que dimita Manolo (asuma la culpa de la moción de censura) y se proponga a Inma como alcaldesa y se preparen presupuestos coherentes... a quién corresponda.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Me pareix molt be el que proposes

   Elimina
  2. Estaré d'acord quan un jutje dictamine que la moció era il.legal. Però si dictamina que Carmen Canet va actuar fora de la legal.litat també dire Carmen Canet inhabilitació i Jordi dimissió.

   Elimina

Escriu el teu comentari