Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 19 d’octubre de 2013

Les Noves Generacions de Tavernes, conscienciades amb el Dia de lluita contra el càncer de mama

Nota de premsa de Noves Generacions de Tavernes

Amb motiu del 19 d'octubre, Dia de Lluita contra el Càncer de Mama, Noves Generacions de Tavernes vol sumar-se a la batalla contra aquesta malaltia.

Avui és un dia per a prendre consciència d'aquesta realitat. A Espanya, cada any, 22.000 persones són diagnosticades de càncer de mama, quasi totes elles són dones, és significatiu la dada, ja que, 1 de cada 8 dones tindrà càncer de mama al llarg de la seua vida. La lluita contra el càncer és difícil perquè és un enemic feroç. No obstant açò, són moltes les batalles guanyades, i les que es guanyaran. Cal mirar al futur amb esperança, amb informació, prevenció, tractaments adequats i recerca.

Des de Noves Generacions de Tavernes recolzem quantes iniciatives sorgisquen en la lluita contra aquesta malaltia. Està demostrat que el 90 % dels casos que són detectats a temps conclou de forma positiva. Així i tot, queda molt camí per recórrer. Les dones que pateixen aquesta malaltia i les seues famílies són les protagonistes d'aquest dia.

Comptem amb el millor sistema sanitari del món i cal aprofitar-ho. Com més gran siga el coneixement que tinguem sobre la malaltia, major serà la nostra conscienciació.


Des de Noves Generacions volem reconèixer la labor de metges, investigadors, associacions i, especialment, a tots aquells l'exemple dels quals de superació ha de servir-nos d'estímul.

1 comentari:

  1. Per totes aquelles dones que han patit cancer de mama, tot el meu suport! UNITS FEM MÉS!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari