Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 d’octubre de 2013

Noves Generacions de Tavernes ha entregat ja el material recollit en la campanya "Quan compres, pensa en Tavernes"La campanya “Quan compres, pensa en Tavernes” que han dut a terme les Noves Generacions del PP, va finalitzar aquest divendres 25 d’octubre a les 18:00h, moment en què es va entregar a Càritas el material escolar recollit a les distintes papereries e impremtes locals.

 Els joves populars explicaren que la iniciativa perseguia un doble objectiu: per una banda fomentar el comerç de les impremtes i  papereries locals, i per l’altra recollir material escolar per a la gent amb escassos recursos. “Tot i ser la primera edició d’aquesta campanya, el volum de material recollit ha sigut molt important, ja que es podran beneficiar un gran nombre de xiquets i xiquetes de la nostra localitat i aquest fet ens motiva per continuar realitzant noves edicions els propers anys. A més a més, ha estat interessant intercanviar opinions en els comerços locals, ja que ens han explicat algunes de les principals dificultats del xicotet comerç i les diverses ofertes que han dissenyat per a fer més atractiva la compra de material escolar durant tot l’any als seus establiments”.

Per finalitzar, les Noves Generacions han volgut expressar el seu agraïment a  totes les impremtes i papereries de Tavernes, ja que no sols col·laboraren des d’un primer moment, sinó que, a més a  més s’han implicat donant importants quantitats de material. “El poble de Tavernes ha respost amb satisfacció a aquesta campanya i hem pogut recollir un gran volum de llibretes, bolígrafs, llapiceres, maquinetes de fer punta, llibres de lectura, material per a plàstica, motxilles, estoigs, carpetes… que serà repartit per Càritas, una important organització que lluita dia a dia, amb esforç i dedicació per atendre aquells que més ho necessiten”.

5 comentaris:

 1. Caritat mal entesa i avant la màquina en la desaparició de l'Estat del Benestar. No ens queixem de les retallades en serveis socials, que tenim la caritat cristiana. Un deu per a l'Administració.

  ResponElimina
 2. Almenys estos han fet alguna cosa, per que no vec que els membres del actual govern ( que han retallat el pressupost local per a beques escolars) ni les seues juventuts ( tan socialistes com nacionalistes) hagen fet res per a que la tornada a l'escola siga més fàcil per a les families.
  A veure si en la campanya de recollida de regals que fa pilar &Co. amb dolçaina i tabal també és caritat mal entesa o només propagadisme nadalenc.

  ResponElimina
 3. T'ha faltat al final l'IRONIC OF, no?

  ResponElimina
 4. Eu, ja ho ha dit algú, ja era hora: retorn al passeig de la vidriola, i els drets socials a la claveguera. Vinga, que s'acosta el Nadal.

  ResponElimina
 5. Açò només té una solució, i passa per pujar impostos als que més tenen i repartir als que menys poden. I fer bé el repartiment, clar. Els actuals també ho podrien fer però prefereixen fer amistats amb Modus Vivendi, no seran ells qui li posaran el cascavell al gat.
  Sol ser el modus vivendi al que aspiren els nouvinguts a la política, relacionar-se bé amb els poderosos. Al poble que le den.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari