Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 5 de novembre de 2013

Cal netejar el riu, les pluges estan per vindre

Com tots sabem, des de principis del mes d’octubre a la nostra zona del sud de València i del nord d’Alacant, són molt freqüents les pluges intenses que poden arribar a acumular en poc de temps una gran quantitat d’aigua.

Estem ja en novembre i tots sabem que l'oratge continua sent estrany i fins fa pocs dies, calorós; no obstant la prevenció no ha de detindre's. El riu Vaca, caracteritzat per les seues inundacions a la part baixa del poble, continua ple de vegetació com podem vore a la imatge (des del pont que comunica Caisa amb la zona urbana del poble). Podem donar gràcies a que aquest mes d’octubre ha sigut un dels mes secs en els últims anys i que les pluges intenses no s’han produït, però hem de saber que si plou i hi ha algun tipus d'inundacions serà per la falta de previsió del govern local.

Així doncs, volem denunciar l’abandó que pateix el llit del riu Vaca i conseqüentment demanem que s'inicien les actuacions de neteja el més prompte possible, ja que encara estem a temps de frenar una posible incidència que és evitable en el present.

3 comentaris:

  1. El dia que ploga a la nostra localitat perill correm!! Perquè el riu al seu pas per la zona urbana pareix que siga el Amazonas!! Tot ple de brutícia i herbes. No esta el Govern del Senyor Juan enterat de que el riu necessita una neteja?. Al mes de setembre es començaren a realitzar les neteges però a la zona mitjana (N-332 i Autopista), pero i la zona urbana per on passa el riu? Els de l'avinguda república de malta han de preocupar-se perquè el Govern no neteja aquesta zona i fa por d'inundacions? Esperem que tinguen consideració i almenys netegen les canyes del llit del Vaca.

    ResponElimina
  2. Em pareix molt fort que l'ajuntament no haja netejat el riu completament. Imagineu-vos si haguera plogut el que toca... Tavernes estaria inundada. Esperem que el Bipartit prenga mesures i pugam evitar futurs incidents.

    ResponElimina
  3. no netejen la zona de Rep. Malta per que aixi si passa algo sempre tindrà la culpa el PP en ves de ajudar "desajuden" sempre amagant i estudiant com fer mal i espolsar se les pusses...sempre igual

    ResponElimina

Escriu el teu comentari