Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 15 de novembre de 2013

Deficiències i amiguisme en la neteja de Tavernes

Nota de premsa del PP de Tavernes

El Partit Popular vol denunciar les deficiències i l'amiguisme en el servici de neteja de Tavernes. 

La mala gestió de la coalició BLOC/PSOE es nota, i molt, en la neteja de Tavernes. Segons el Partit Popular “ja no es reposen les papereres trencades, ja no es tira herbicida per a matar les herbes que creixen en les voreres, ja no es netegen els contenidors, ja no es neteja l'arena de la platja durant els mesos d'hivern, ja no es buiden diariament els contenidors d'arreplega selectiva amb el que és habitual veure desbordats de cartons o botelles, ja no es neteja el mobiliari urbà,…. Però cada vegada paguem mes impostos i taxes. Ara tenim menys servicis però paguem mes impostos”

El que abans era un equip humà professional i eficaç s'ha convertit en una sucursal del bipartit en què es contracta a gent per la seua afinitat política i no per la seua experiència o vàlua en el treball i on no hi ha una direcció clara i eficaç. “Preferixen contractar amics del bipartit abans que contractar, o renovar el contracte, a persones de Tavernes que ja coneixen quin és el seu treball i sempre l'han fet bé i això els ciutadans ho perceben quan els carrers estan bruts, les papereres plenes de papers un dia després d'un altre o les bosses de fem s'han de deixar junt amb els contenidors perquè estan plens per no haver-hi els suficients i ningú fa res per a evitar-ho. Especialment sagnant és el total abandó que pateix la platja quan s'acaba la temporada estival ” afirma el portaveu del PP.

L'equip de govern del BLOC/PSPV està contractant els seus amics començant per l'exregidor del BLOC Josep Clar a qui, sense cap experiència, han col·locat de cap de la contracta i acabant pel germà Jose Manuel Orengo, l'exalcalde socialista de Gandia, que també han “col·locat” en la contrata de la neteja de Tavernes.

Exigim una gestió eficaç i professional de la neteja de Tavernes en la que es busque l'eficiència abans que el pagament de favors polítics.

3 comentaris:

 1. Tots han posat a uns i altres, amiguets i "simpatitzants". Però almeny abans el nosrte poble estava net. Hi ha dies que m'agarra "vergüenza ajena" en vore els carrers bruts i plens de papers, i pense: Si vinguera algú de fora del poble a fer turisme... quina imatge de Tavernes s'emportaria!
  De pena.

  ResponElimina
 2. Estaran de huelga como en Madrid

  ResponElimina
 3. Tens rao aònim de les 17,37 tots han possat amiguets, pero al menys els de antes sabien fer la feina.Molt trist

  ResponElimina

Escriu el teu comentari