Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 21 de novembre de 2013

Dia de la persona emprenedora a Valencia. I a Tavernes?

El dimarts es va celebrar en Fira València el Dia de la Persona Emprenedora amb l'objectiu d'animar i propiciar les iniciatives emprenedores i mostrar les possibilitats de suport als emprenedors. Una societat emprenedora és una societat que evoluciona, recolzant i revitalitzant el seu teixit empresarial i augmentant les seues possibilitats de competir.

En aquest esdeveniment, promogut per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, es facilita el contacte entre persones amb intenció de crear una empresa, persones que la van crear, unes altres en fase de consolidació d'idees i activitats, empresaris d'èxit, formadors i experts amb la finalitat última de traslladar als joves la cultura de l'emprenedor, animant-los a explorar les seues capacitats perquè les seues idees es puguen convertir en negocis viables amb els quals generar riquesa.

Dades oficials diuen que van assistir al voltant de 12.000 persones, es van realitzar més de 450 activitats de tota índole: formació, internacionalització, innovació, finançament, etc. 
Es van presentar diferents eines de tot tipus de les quals disposen els emprenedors en els seus inicis, destacant la labor dels Vivers i Acceleradores d'empreses.

Açò ens ha de fer pensar en el que es fa en Tavernes en relació a l’enprenedurisme. Moltes paraules i pocs fets. L'any 2012 es va dir- solament açò, dir-ho, doncs mai es va presentar- que hi havia un projecte de suport als emprenedors locals, amb 46 accions i un pressupost de 20.280 euros. En 2013 també es va dir. Una altra vegada es va dir perquè presentar-ho tampoc s'ha presentat, que hi havia un projecte de 17 accions i un pressupost de 41.500 euros i que aquest projecte havia obtingut una subvenció de 8.000 euros.

Res més es va saber d'aquest projecte, d'aquesta subvenció, de les accions previstes i de la quantitat pressupostada d'aquest projecte. Cal dir sobre aquest tema que en pressupost municipal no hi ha cap quantitat consignada per a tal menester.


Comparem unes coses amb unes altres.

3 comentaris:

  1. Parlen del fum de Chova i estos son molt pitxor. Venen fum i enganyen no sols a l´opocició sino a tot el poble de Tavernes.

    ResponElimina
  2. A Tavernes? Ací no es celebra res fins a època d'eleccions. Ja voreu vosatros com el any q ve i el altre montaran un bombo enorme i es faran de notar ja voreu.

    ResponElimina
  3. Como se puede consentir que una persona como el señor Llácer pueda ir diciendo por ahi que va ha hacer un proyecto para los emprendedores, que lo diga en el año 2012 y que no haga nada y que lo vuelva ha decir en el año 2013 y que no es capaz ni tan siquiera de presentar a los interesados el proyecto a desarrollar y los cosas que tiene previstas hacer y cuando lo piensa hacer. Lo dice, no lo hace y aquí no posa nada. Nadie le exige mas seriedad y que cumpla lo que dice. O al menos que se calle.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari