Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 11 de novembre de 2013

El Clot de la Font: la imatge de la deixadesa

Tots sabem que la festa del Porrat se celebra el segon dimecres de juliol quan celebrem les festes del Dia de la Sang. Aquesta celebració es fa tradicionalment al Clot de la Font del nostre poble on els ciutadans anem a berenar, i els més festers es fan paella per a dinar i alguns, fins i tot, tasten els primers melons d’Alger. A la vesprada, l’ajuntament organitza moltes activitats lúdiques com s’ha fet tradicionalment al nostre poble per a fomentar que tant majors com a menuts seguisquen la tradició.

Fins ací tot molt correcte, però pareix ser que el govern local encapçalat pel senyor Juan sols se'n recorda d’aquest paratge quan és festa, perquè a l’hivern o qualsevol dia que no se celebra res allí, la imatge que es presenta aquest naixement d’aigua, referent al nostre poble, és molt diferent.

Es troba completament abandonat. No sabem per què la regidora delegada de Medi Ambient Vanessa Martí, amb dedicació al 50% a l’Ajuntament del nostre poble i cobrant un sou de mes de 1.600€ al mes encara no s’ha preocupat per mantenir ben cuidat i net el Clot. Hem de recordar que des de l’anterior govern, no es realitza cap actuació de manteniment ambiental a la zona.

Hem pogut vore de primera mà si esta situació que la gent ens ha fet arribar era verídica o no. Es per això, que hem decidit acudir com un dia qualsevol com pot fer-ho cada ciutadà a aquest paratge i podem corroborar que el Clot de la Font, com es coneix a Tavernes, presenta un abandó important: escales trencades i per reparar, bancs dels menjadors trencats, brutícia per tot arreu i un llarg etcètera.

Des d’aquest bloc volem denunciar que l’alcalde de Tavernes juntament a la regidora corresponent, Vanessa Martí, no s’obliden de que a Tavernes tenim paratges naturals i que aquests han de cuidar-se dia rere dia, siga festa o no. Perquè la natura és de tots i tots hem de col·laborar.

4 comentaris:

 1. El poble esta brut i abandonat i mentrestant el alcalde que es burla en el plenari passat de C9 ara esta a fila u per a defendre-lo . Que poca vergonya i que manera de burlarse de la gent.
  I per on para la gent de FCC i la regidora de serviex publics ? pot-ser estiga preparan la reunió del aparcament subterrani

  ResponElimina
 2. Una poca vergüenza que este nuestro "Clot de la Font" así de descuidado. Es una pena porque es un símbolo referente para nuestro pueblo. Esperemos que el ayuntamiento le de mas vida ya que esto al igual que la cova del Bolomor tengan turistas y a ver si así puede bajar el paro.

  ResponElimina
 3. la gent de FCC necessita hores per a netejar el dia 1 de gener el desastre que deixa el festivern

  ResponElimina
 4. La cara de vergüenza les debería de caer, a toda esta gente del bipartito, que se las da de protectores de la naturaleza y que tengamos el Clot de la font en este estado.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari