Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 12 de novembre de 2013

El Consorci Ribera - Valldigna de Residus anuncia una baixada del rebut de la taxa de residusLa proposta que el Consorci Ribera –Valldigna fa per a l’any que ve és la baixada del rebut de la taxa que es paga pel tractament de residus domiciliaris.

Aquesta baixada de la taxa es deu, en part, al fet que els ciutadans reciclem més i millor, és a dir, tenim més consciència ecològica.Tenim clara la idea de deixar a les nostres pròximes generacions un planeta millor, i cada vegada estem més disposats a separar per a reciclar, o siga tirar el paper i el cartó al contenidor blau, els plàstics i les llaunes al groc i el vidre al verd. Amb això el que que fem és generar menys impropis en la borsa dels residus orgànics i per tant pagarem menys.

A grans línies és el que comentà el tècnic d'IMEDES quan va vindre el passat 30 de octubre a la Casa de la Cultura a explicar, com hem comentat ja, "Perquè paguem el que paguem", reunió a la qual no va assistir cap membre del govern actual. 

Sense cap dubte aquesta baixada, encara que mínima, és el resultat de la feina i el treball, d'una banda del Consorci i, d'altra banda, dels diferents regidors que han passat per l'ajuntament.

És important recordar que el nostre municipi compta també amb contenidors de recollida de roba i contenidors de recollida d'oli.

5 comentaris:

 1. Quines millores ha fet este govern el la replega del fem? CAP,on esta la Sra. Sansaloni que en l'altra legislatura totes les seus intervencions erem d'on estaven colocats el contenidors?I quin sistema de reciclatge han posat nous estos MANAORS? CAP.Ara aixo si el que trauen de la roba que tiren als contenidors se la gasten en arbrets que es podriem traure de vaes. Aixo es gestionar i lo de mes cuento.

  ResponElimina
 2. Diu la noticia que no va assitir a la reunió on s´explicava tot això cap membre del govern municipal, allá ells, el que no es por perdonar es que no feren la publicitat que mereixia un acte com este i si la gent actuara mes conscientment i reciclara mes,. encara pagariem menys.

  ResponElimina
 3. En guany que comprarà la Sra. Sansaloni dels diners de la roba?

  ResponElimina
 4. En pareix vergonyos que la roba que jo deixe en els contenidors de roba, pensant-me que era per aportar diners a Caritas, compren arbrets.
  A qui liu compraren al hermanisimo?

  ResponElimina
 5. Podriem donar-li idees a la Sra. Sansaloni para destinar els diners de este any?o li deixem que compre unes plantetes per a la seua terrassa?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari