Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 25 de novembre de 2013

El PP de Tavernes denuncia la deixadesa en el manteniment de la via pública i el mobiliari urbà de TavernesNota de premsa del PP de Tavernes

 El Partit Popular vol que el govern del BLOC/PSOE atenga adequadament les necessitats bàsiques de manteniment dels béns públics. La deixadesa del govern de Juan a realitzar un adequat manteniment de la via pública i del mobiliari urbà està generant situacions perilloses per als veïns.


Amb el govern de Juan es troba a faltar que es reparen o es reposen els jocs infantils trencats o deteriorats, no es fa un manteniment correcte i açò augmenta les possibilitats que es produïsquen situacions no desitjades. Recentment hi ha hagut diversos casos de menors que s'han danyat en accidents produïts en zones de jocs infantils que no estaven en condicions adequades per al seu ús. Una xiqueta es va trencar fa poc un braç en un joc infantil que el govern local no s'havia preocupat de reparar.

La indiferència del govern de Juan encara és més greu en el cas dels arbres. S'han hagut de tallar arbres per no haver fet un tractament fitosanitari adequat i periòdic, i a més no han demanat les ajudes a la Diputació per a, precisament, plantar arbres. El govern de Juan simplement lleva arbres de la platja, de la zona dels Sequers o de les zones verdes i no es preocupa de plantar altres aprofitant les subvencions de la Diputació. No han plantat ni un sol arbre en els més de dos anys que porten governant.

La despreocupació pel manteniment del govern del BLOC/PSOE es fa més evident i perillosa en els passos de vianants que estan esborrats. Sembla que ho fan aposta i volen pintar-los l'últim any de legislatura. El govern de Juan preferix una foto prop d'eleccions abans que buscar una millor qualitat de vida dels veïns. S'han produït accidents en passos de vianants que no reunien les condicions idònies i en zones de vianants on s'ha descuidat la seguretat viària dels vianants.

Fa poc vam denunciar les deficiències en la neteja de Tavernes i ara volem denunciar que el bipartit no fa un adequat treball de manteniment i, amb això, perjudica la seguretat i la qualitat de vida que mereixem els veïns que paguem uns injustos impostos a canvi d'uns deficients servicis.

Des del Partit Popular exigim a Jordi Juan i al seu govern que es “pose les piles” i governe per a tots. I que estiga tranquil el Sr. Juan ja que, amb el sou que paguem entre tots veïns al seu gabinet de premsa, no li faltaran fotos per a les eleccions. Cal preocupar-se pel dia a dia de la ciutat, per la generació de treball i per servicis socials, factors que el bipartit no atén a Tavernes.

3 comentaris:

 1. La veritat que desde que tinc un xiquet menut que m'he donat conter que les instal·lacions estan un poc brutes i descuidades. Antes anava pel carrer i no em fixaba amb estos detalls.. pero ara si i pense que deuriem, dins de lo que cap en el presupost de l'ajuntament arreglar per lo menos els desperfectes, perque si ho deixem passar al final el mal és mes gran i costará més dines.

  ResponElimina
 2. Per què no arreglen poc a poc? L'estat en que estan els columpios és molt perillos.
  I no parlem dels pasos de peatons que estàn invisibles.

  ResponElimina
 3. Tenen k arreglaro yaaa!!eixos culumpis estan fatal desde fa casi un añy huy asigut un braç de una menor de 7añys xro avera pigut ser molt mes si savera pegat al cap savera pogut matar.


  Aixi k aixo n pot contunuar auxina xr venestar dels xikets

  ResponElimina

Escriu el teu comentari