Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 11 de novembre de 2013

El PP vol un Festivern 2013 amb descomptes per als jóvens de Tavernes, a cost zero per a les arques municipals i amb les màximes mesures de seguretat

Nota del prensa del PP de Tavernes

El Partit Popular ha demanat a l'alcalde Jordi Juan que negocie amb els organitzadors del Festivern un descompte per als jóvens de Tavernes que assistisquen a qualsevol de les activitats que es programen en este esdeveniment que, una vegada mes, torna a celebrar-se en la nostra població
Maria Ciscar, regidora del PP, ha dit que “Ja que el Festivern dóna beneficis als organitzadors a costa de l'ús de recursos i instal·lacions de la nostra ciutat entenem que els veïns de Tavernes hem de tindre algun avantatge respecte als què vénen d'altres poblacions i, per tant, se'ls han d'aplicar descomptes en les entrades de tots els concerts i activitats que es realitzen. Pel mateix motiu volem que, en tant que siga possible, contracten a empreses i personal de Tavernes”
El Partit Popular vol que el cost d'acollir una altra vegada este esdeveniment a Tavernes siga, d'una vegada per sempre, a cost zero per a les arques municipals. Tot el gasto extra de neteja, hores del personal de la brigada i de la policia ha de ser pagat pels organitzadors del Festivern i hi ha formules perquè així siga.
Els organitzadors del Festivern també han de pagar per ocupar sòl públic i utilitzar instal·lacions municipals. Si a un bar de Tavernes se li cobra per posar quatre taules i cadires en el carrer o als firers se'ls cobra per instal·lar les seues atraccions els del Festivern també han de pagar.
“Una vegada mes ens hem assabentat que el Festivern torna a Tavernes per la premsa i per les xarxes socials en compte d'haver sigut informats per algun dels membres del govern” lamenta Maria Ciscar.
El Partit Popular, a través de la regidora Inma Tudela, també ha demanat a l'alcalde que “exigisca als organitzadors les màximes mesures de seguretat en les instal.lacions que muntaran per als concerts i que no es tornen a encendre's torxes dins de la carpa ni situacions de perill semblants”

3 comentaris:

  1. que il.lusos son estos del PP ni un euro de descompte per a la gent de tavernes , i aixo si la empresa el que vullga , que per aixo es amiga del BLOC i de PSOE

    ResponElimina
  2. Esperem que al menos els joves de tavernes tingen un privilegi per utilitzar "gent forastera" instal·lacions municipals les cuals no els costen ni un duro a l'organització d'aquest event i aixi Tavernes puga sufragar els gastos de neteja del poble.

    ResponElimina
  3. M'han dit que hi ha una empresa que vol organitzar una festa de cap d'any al poble a la mar amb una carpa. Una bona cosa es que el poble apoyara este tipo de iniciatives que poden dur feina als hostelers de la mar i a gent del poble. Eixa si seria una obciò que debia fer costast tot el govern en ple

    ResponElimina

Escriu el teu comentari