Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 16 de novembre de 2013

El referent principal de la programació cultural de novembre NO es Xavi Castillo

Doncs no, no és Xavi Castillo el referent cultural com indica el govern de Tavernes de la Valldigna a la web de l’Ajuntament. I quan afirmem que no ho és ho diguem convençuts i amb motius.

No ho és per molts motius, però el més important és que al cartell està la nostra veïna Verònica Andrés que, amb molta distància, borra a Xavi Castillo. El recolzament el mereixen tots per igual, i no sols els que, per motius polítics, ens convé.

Com podeu comprovar a la web municipal, de 25 línies repartides en 5 paràgrafs, sols destinen 3 linies i un entre-comillat de la regidora de festes Pilar Altur a parlar de l’obra de Verònica i Àlvaro.

Està debades dir que és un orgull vertader que una veïna llaure la carrera que du a les seues esquenes Verònica. Però nosaltres volem recordar-ho.


Verònica Andrés actuarà a la Casa de la Cultura demà diumenge 17 de novembre a les 19h amb l’obra Querència. Juntament amb Álvaro Báguena a l’escenari i dirigits per Carles Sanjaime, els actors deixaran en la boca oberta a tots els que s’acosten a vore’ls. I no sols per la seua qualitat com a actors –tots coneguem a Álvaro, el tio Blai a l’Alqueria Blanca- sinó perquè l’obra ens obligarà a, en algun moment, vore’ns reflexants en alguna de les mil emocions per les que passarà Verònica durant l’escena.

En els temps que ens moguem, on quasi ningú s’atreveix a arriscar, ens trobem a Paco Zarzoso amb un guíó 100% valencià i dos actors valencians com la copa d’un pi que es planten dalt de l’escenari i ens donen una lliçó de que en mals temps es pot ser fort i arriscar per el que realment s’ama: el teatre valencià.

I quan parlem del recolzament no ens referim sols a la de Verònica, sinó a la resta de activitats que es realitzen a la Casa de la Cultura este novembre.

Conferencia sobre L’estrés de la vida actual el dijous 19 a les 17.30h.

El X festival Tavernes Solidària el divendres 29 a les 22h

L’exposició Creart Jove de la mà del Calaix Jove de la Mancomunitat de la Safor des del 30 de novembre fins el 8 de desembre – està exposició será inaugurada el dissabte 30 a les 19:00 h i es pot visitar de dilluns a divendres de 18 a 20h.

Concert de Rafa Xambó T’estimo tant, també el dissabte 30 de novembre a les 20h.

Esperem que disfruteu en tot el que hi ha programat a la Casa de la Cultura per a este novembre. Des del Diari volem agraïr-li a Fabiola i Vicent l’esforç realitzat per a dur l’obra de teatre de Verònica a la nostra ciutat, i a Verònica per deixar-nos disfrutar del seu art a casa.

10 comentaris:

 1. Si Xavi Castillo actua en altres pobles la meitat que en el nostre poble no li deuen de quedar dies lliures

  ResponElimina
  Respostes
  1. No te la sort de que hi hasguen tants ajuntaments governants pel bloc

   Elimina
 2. Tota la raó. Els del bipartit continuen valorant més als de fora que a la gent del poble com Veronica Andrés o els participants del festival Tavernes Solidaria.
  Per motes raons Castilllo no és un referent per a res i menys per a Tavernes.

  ResponElimina
 3. Seria interessant saber els criteris en els que s'ha basat Pilar Altur per a dir tan alegrement que el referent principal de la programació cultural del mes de novembre en Tavernes és Xavi Castillo. Tenim una regidora de cultura que és "manifestament millorable".
  Es veu clarament que existeix un compromís per part de Compromís de que Xavi Castillo actuara enguany a Tavernes. No es a festes del poble? doncs no passa res, a novembre i com a referent principal, i es queden tan panxos.

  ResponElimina
 4. Premis AAPV 2013 (Actors i Actrius Professionals Valencians)


  Els guardonats de les diferents categories són:

  Millor Interpretació Femenina d’Audiovisual: Cristina Garcia, per "Sin vivir"

  Millor Interpretació Masculina d’Audiovisual: Sergio Caballero, per "El secreto de Puenteviejo"

  Millor Interpretació Femenina de Teatre: Verònica Andrés, per "Querencia"

  Millor Interpretació Masculina de Teatre: Álvaro Báguena, per "Querencia"

  Premi Crisàlide a l’actor/actriu revelació: Miquel Mars, per "El geperut de Notre Dame" i "Hamlet".

  ResponElimina
 5. Pilar Altur podria emmarcar-se el comentari de les 20:45 i recordar-ho.

  ResponElimina
 6. Lo de este gobierno del señor Juan es inadmisible. Ponen por las nubes y magnifican las cualidades artísticas de un bufón como X. Castillo dejando de lado a una obra tan interesante como Querencia con unos actores de una calidad mucho mas reconocida, contrastada y premiada por sus propios compañeros actores, como son Alvaro Báguena y Verónica Andrés. Siendo además importante destarcar que Verónica es de aquí de Tavernes.
  Y no se les cae la cara de verguenza de poner a X. Castillo como referente de toda una programación de calidad. Incomprensible.
  El fanatismo del gobierno del señor Juan se transmite de esta forma y en la web minicipal nada menos.

  ResponElimina
 7. Molt bona la nota , a vore si es cau la cara de vergonya a estos del govern ,no hem tinguerem prou en festes del poble , del personatge per dir algo de X.Castillo. Esta legislatura es recordara per els diners que han donat a guanyar a tots els amigets de Compromis

  ResponElimina
 8. Un bufon si, pero no oblideu pancatalanista , ahi esta el quit .

  ResponElimina
 9. Tots vosaltres anireu a vore l'obra d teatre no?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari