Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 20 de novembre de 2013

Este dissabte Empar Mayans serà exaltada com a Fallera Major de Tavernes 2014

Este dissabte que ve a les 20h a la Casa de la Cultura tindrà lloc el moment més esperat per a la fallera Empar Mayans Palomares, que serà exaltada com a Fallera Major de Tavernes per a l'any 2014. Serà per contra un moment gens desitjat per l'actual Fallera Major 2013, Raquel Mafé Ausina, que vorà juntament amb la seua cort d'honor com finalitza el seu any com a representants de la festa fallera de Tavernes.

16 comentaris:

 1. Cartell meravellós. (Espere que es capte la ironia.)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Vaja comentari més poc... A mi no em sembla mal el cartell: informa i té una foto de la Fallera Major 2014. Cumplix el seu propòsit que és informar.

   Elimina
  2. Cáspita y caspita, mamá20 de novembre de 2013 a les 19:51

   En eixe cas, li sobren les imatges.

   Elimina
  3. A mi el cartell em te un poc igual la veritat, l'important és la foto de la nostra Fallera Major i la seua exaltació. Res més. Sencillo y captas la información rápidamente.

   Elimina
 2. Visquen les Falles de Tavernes i la seua Fallera Major.

  ResponElimina
 3. Que jo sàpiga totes les falles realitzen cartells anunciant la presentació de les seues falleres majors ( almenys la meua si hi fa). És més, quasi totes les aflleres majors de les falles pengen pancartes a les seves cases amb les seves fotos. No entenc per què la del poble i la junta local havien de fer diferent

  ResponElimina
 4. Les falles de Tavernes tornen a la marxeta e inicien el any faller 2014 amb la presentació de la Fallera Major de tots els Vallers. Esperem que Amparo siga una de les millors falleres que haja tingut Tavernes. ENHORABONA

  ResponElimina
  Respostes
  1. Què ha de fer una Fallera Major per ser roïn o bona?

   Elimina
 5. Ningú està dient que siguen diferents, més bé al contrari: coentor en totes elles. Típic, d'altra banda, del moviment faller, la coentor.

  ResponElimina
 6. Fer una exhaltació d'una persona triada sense cap mèrit demostrable i posar-la en fotos per tot el poble diu més bé poc de la seriositat de la nostra festa, quines arrels s'han quedat encara a l'edat mitjana, excloent la dona de les decissions i posant-la com a florer a les presentacions i ofrenes.
  Coents molts fallers i falles, que no tots, i coents els polítics que s'apunten al carro només quan els convé. Amic anònim de les 15:27-dia 20 i 11:51-dia 21, estaràs amb mí que , més coent que l'autobombo de les falles és l'autobombo dels polítics que no són fallers. Patètica la imatge de Jordi Juan amb jupetí faller a la porta l'Ajuntament amb els membres de la FDF. Populisme coent per tal d'arrapar vots. com anar bajo palio a les processons o amb el xandall de la UD al Camp d'esports. Els que ens han de ensenyar el camí, els polítics, també els ilustrats no els interesa que res canvie, això de la coentor sembla que s'apega, tenim el nivell que tenim.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Perquè no vas veure l'acte de l'exaltació, semblava un míting del bloc. L'alcalde, el president i la fallera major vinga a tirar-se flors. Un acte digne de campanya electoral.

   Elimina
  2. mes val k es tiren flors k no sobres en dines B com fan alguns

   Elimina
 7. coentor en les falles? falleres majors sense merits? cuanta ignorancia i k poca cultura tenen alguns, mes val k s'informeu com funciona la festa, incults

  ResponElimina
 8. triada sense cap merit? aixo ki o diu? acas eres tu expert en falleres majors? ni siquiera sabras com s'elegix segurament, pobre ignorant

  ResponElimina
 9. I si vas vore l'alcalde, la fallera i el president tirant-se flors no sera xk tambe estaves tambe tu alli?

  ResponElimina
 10. Respecte al cartell d'exaltacio, igual haguera kedat millor la foto d fabra i l'aeroport d castello d fons no?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari