Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 19 de novembre de 2013

La família musical de la SIUM va créixer divendres passat

Nota extreta de www.elperiodic.com

Un total de 36 nous músics formaran part, a partir d'aquest curs, de la Banda Jove i de la Jove Orquestra de la SIUM (Societat Instructiva Unió Musical) de Tavernes de la Valldigna. La presentació en societat de les noves incorporacions va tenir lloc el passat divendres en un multitudinari acte dins de la programació que amb motiu de la festivitat de la patrona de la música, Santa Cecília, està tenint lloc en el nostre poble.

Del total, 32 músics integraran la plantilla de la Banda Jove que passa a comptar amb 93 places. Els nous músics són: Anabel Clemente i Naomi Ferrer Sansaloni, a l'oboè; Zaida González Clemente, Judit Pellicer Grau, Alicia Espí Merino, Montse Roig Villalba i Trini Valls Sansaloni com flautes; Neus Soler Bascón, Julia Alberola Expósito, Joel Cerón Vidal i Marc Gimeno Martínez amb el clarinet; Marc Felis Candela, Marc Tormos Pons, José Luis Giménez Felis, Sara Albert Sansaloni, Maria Luisa Perelló Sant Pere, Paula Enguix Grau, Anna Llàcer Sansaloni i Susi Pelegrí Company al saxofó; Jaume Almiñana Alberola, Laura Palomares Almiñana, Gerard Mogort Herrera, Carles Andrés Solanes i Salvador Andrés Solanes a la trompeta; Carles Gimeno Vercher i Carmen Palomares Fillol amb la trompa; Marcial Cortés Cremades, Alexandre Gálvez Román i Pepa Sansaloni Magraner al trombó; Miguel Pons Lara i Lluís Llàcer Sansaloni amb el bombardí i com a percussionista Cristian Peiró Altur.  

Per la seua banda, amb les 4 noves incorporacions la Jove Orquestra passa a comptar amb 31 places. Així, les noves incorporacions a la plantilla són : Joana Sala Bueso, Quim Pascual Egea i Rosa Isabel Alberola Escrihuela amb el violí i Eugenia Pérez Salinas al violoncel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari