Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 19 de novembre de 2013

La marató Divina Pastora de València va batre rècords

Diumenge es va celebrar a València la marató Divina Pastora, que ha comptat en aquesta edició amb 11.300 maratonians i uns 7800 corredors de la cursa 10 km. 

El keniata Félix Kipkemoi que partia ja com a favorit ha recorregut els 42,195 km en dues hores, 7 min i 14 segons. En aquest mateix instant la Marató Divina Pastora València havia batut el rècord i era la cursa mes ràpida celebrada a Espanya.La primera dona a entrar per línia de meta era la etíop Azalech Masresha amb un temps de 2 hores 27 min. El primer valencià en creuar la meta ha estat Agustin Sieres, corredor de Cárnicas Serrano i la primera espanyola Vanessa Veiga.A banda del component esportiu aquesta marató tenia la seua acció solidària que ha estat l'aportació per part de la Fundació Trinidad Alfonso de 9.776 euros a favor d'AVAPACE. Per a aquells que ho desconeguen, AVAPACE és l'Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral, una entitat sense ànim de lucre i d'utilitat pública dedicada a l'atenció integral de xiquets i adults afectats de paràlisi cerebral o altres encefalopaties, la seua missió no és altra que promoure la millora de la qualitat de vida d'aquestes persones.Tota la marató va estar marcat per la participació i els suports del públic, així com de tota la gent universitaris i voluntaris que van cobrir els 70 punts d'animació.Ha estat sense cap dubte un gran dia pels mèrits esportius aconseguits i per la part sensible de la societat valenciana que una vegada més a demostrat la seva gran cor.

1 comentari:

  1. Una marató de luxe! Jo vaig tindre la oportunitat de colaborar i l'any que ve ho tornaré a fer. Un gran èxit sense dubte.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari