Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 5 de novembre de 2013

La regidora no adscrita de Tavernes denuncia que l'alcalde Jordi Juan ha estat cobrant dietes de 600€ per reunions de 20 minuts

Nota de premsa remesa ahir per la regidora Karina Vercher
 
La regidora progressista, Karina Vercher, ha revelat avui dilluns que l'alcalde nacionalista de la Vall, Jordi Juan, ha estat cobrant dietes de 600 € mensuals per l'assistència a reunions convocades per ell mateix com a president de la Mancomunitat de la Valldigna durant els últims dos anys, compaginant aquestes dietes amb el sou d'uns 40.000€ anuals que percep de l'Ajuntament de Tavernes.

Segons Vercher, el pitjor del cas és que algunes de les reunions amb prou faenes duraven 15 o 20 minuts, donada l'escassa transcendència dels temes a tractar, per la qual cosa de vegades mancava de sentit la convocatòria mateixa de la reunió, podent-se haver convocat en mesos alterns.

La regidora ha explicat que, "encara que en teoria els estatuts de la Mancomunitat estableixen que Jordi Juan com a president havia de cobrar 200€ per cadascuna de les tres reunions que és preceptiu realitzar quan hi ha un ple (comissió informativa, junta de govern i ple), la realitat és que sovint se solapaven les dues primeres i la tercera durava uns cinc minuts, i fins i tot de vegades, el president no esperava a finalitzar la reunió del ple".

Per a la regidora, el súmmum d'aquesta forma de procedir de l'ex-president de la Mancomunitat, Jordi Juan, es va constatar aquest estiu en una reunió en la qual, a proposta seua, es van realitzar les tres reunions de forma simultània, i van durar menys de 30 minuts.

Per tot açò, Vercher ha reiterat que no pensa assistir a les reunions de la Mancomunitat en les quals no es tracten temes realment transcendents i ha demanat al nou president, Sebastià Mahiques, una nova forma de fer per a evitar el descrèdit de la classe política entre els ciutadans de la Valldigna.

Finalment Vercher ha anunciat que demanarà per escrit un resum de les despeses de representació realitzats per la Mancomunitat de la Valldigna durant els últims dos anys, tals com menjars i sopars.

6 comentaris:

 1. El que diu Karina als plenaris no té ni cap ni peus. Esta xica deuria d'informar-se antes de tot el que pregunta en els plenaris, perquè ahir va fer "La risa" en el plenari. Deia coses que no tenien sentit i a demés allò interessant que dia ja estava dut a terme pel govern central.

  ResponElimina
 2. Per a mi tot el que diga no te cap credibilitat,despres del que a demostrat ser...no em crec res del que diu...ho sent

  ResponElimina
 3. A vore que han gastat en menjars i sopar i que han menjat i sopat. A vore, a vore!!

  ResponElimina
 4. Hola a pesar de que la Concejal no adscrita pero auntigua militante de EUPV i de tavernes de la valldigna, la Sr. Karina vercher, podemos estar mas o menos a favor de sus comentarios sus formas o sus caracteristicas.

  Pero una cosa que debemos tener en cuenta que dice cosas que son verdad, como lo de los 600€, que no dire si es mucho o poco es lo acordado y al ser acordado es correcto.

  Pero lo realmente asombroso es que ayer se voto si Karina Vercher debia dejar la representacion de la mancomunitat o no, todos argumentaron, para todos los gustos auditivos, pero lo mejor fue lo que el Ilustrisimo (Ilustre) Sr. Alcalde Presidente de Tavernes de la Valldigna dijo, Que su gobierno habia acordado que las reuniones de la mancomunidad irian los suplentes, sorprendente acojonante y clarificador.

  Dijo que el no tenia el don de estar en dos lugares a la vez, cosa muy comprensible, si tienes un acto una reunion o un compromiso es logico que no pueda acudir, pero lo que no es logico es que por decretazo o acuerdazo, acuerde que el nunca ira, siempre ira el suplente, eso declara muy a las claras la importancia que le da a la mancomunidad, que ya sin saber si tendra o no tendra, dice y acuerda que vaya el suplente, si la mancomunidad fuera importante para el iria el que es lo que como Alcalde Presidente le corresponde.

  Y si tan mal le sienta que vaya Manolo Vidal o Karina Vercher, lo que tiene que hacer es que su secretario personal tenga bien ajustada su agenda y asi poder acudir a todo y en hora.

  Todo lo demas escusas, acusar a otros de lo que el no es capaz de hacer porque no le sale del acuerdo, pero si que esta mal si la suplente no va, y no esta mal que el por su acuerdo diga que no va tenga o no tenga actos de representacion de este nuestro ayuntamiento.

  Señor Alcalde Presidente, hagaselo mirar, porque es vergonzoso que seamos la 2 poblacion que mas dinero mete y seamos los representados por los suplentes.

  Es como si la seleccion de Catalunya ante la seleccion española pusiera a los suplentlentes el dia de la final.

  Vergonzoso.

  ResponElimina
 5. Ara vol evitar el descredit de la classe politica????Increible,aixo q ho havera pensat havans de fer i dir totes les barbaritats q ha comes..

  ResponElimina
 6. Alguns el que els senta tort es que li colorejen la cara. A Jordi li l'han colorejat per ser un JORNALER DE LA POLITICA. El mes ben pagat de tota la Safor

  ResponElimina

Escriu el teu comentari